Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudom beszoktatni a...

Hogy tudom beszoktatni a cicámat, egy kis házikóba? Hogy ha fázik, vagy aludni akar, akkor abba menjen be, és ne pedig a ház előtt lévő kosárba aludjon, amikben össze vágott gallyak vannak!

Figyelt kérdés

Esetleg kajával? Vagy van valami tippetek? Most hogy már jönnek a hidegek,nem szeretném ha kint lenne éjjel...

(A cica kint él!)

2009. nov. 1. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

béleld ki,szigeteld le és stb.

Adj neki kaját bennt egy párszor, és rakd be sokszor.

Én ugy játszottam vele pár npig hogy ő bennvolt én meg kinnt. Egy idő után megszokja hogy az jó de addig időt kell rá szánni. Ha sehogy se megy akkor rakd oda a házat ahol aludni szokott(öt centivel arrébb,vagy a kosár helyére),és utána szoktasd megint.

Ha ez se akkor kénytelen vagy beengeni legalább éjszakára mert ha kölyök nagyon hamar megfagyhat (ne feledd most még "csak" épphogy fagy van éjszaka, de télen nappal lesz ugyanennyi), de ha felnőtt akkor is.

2009. nov. 1. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Tegyél be neki macskamentát. Imádják a cicák, így oda fog szokni. :)
2009. nov. 1. 17:32
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) rendesek vagytok,és a macskamentától elképzelhető, hogy könnyebben be fog szokni, ez milyen kiszerelésbe található? hol? milyen árban? köszi a válaszokat! Igyekszem...:(
2009. nov. 2. 15:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Kartonpapírral béleld ki, azt szeretik. Erre puha párnát, ere tiszta vasalt vásznet tegyél, és egy ruhadarabodat, amin a te jó szagod van!

A kaját ne tedd be a házba, mert nem alszik ott, ahol eszik. Tehetsz gallyakat is aházba, ha más nem jön be! Fontos, hogy jól körbelásson, de őt ne lássák hátulról. A gallya skosár azért jó neki, mert körbe védett, s ő meg jól lát(a közeledő veszélyt) s jól tud menekülni is. A házat csak úgy fogja elfogadni, ha abszolút biztonságban érzi magát, és jól lát.

Esetleg tegyél áttetsző függönyt az ajtóra, ő kilát, d eőt nem látják. Azt szeretik! Nincs valami szaga aháznak? Mert akkor nem megy bele.

Miér Akarod a kosárból elszoktatni?

2009. nov. 3. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem tudnád a házat a macska választott helye fölé tenni?

Mert a vízerekkel tényleg így van. Bejön az ágyunkba, de a napi 4 óráját le kell ülnie a választott helyén. Nem érdekli, hideg kő, vagy a cipőm van ott. Akkor ráül arra.. Ez amolyan macskakötelesség.

2009. nov. 3. 15:11
 16/17 A kérdező kommentje:

Nincs szaga,m újan épített kis házikó, nagyon szép,tágas!A kosár a ház előtt van 15centivel!

A kosárba azért nem szeretem ha alszanak, mert igaz, hogy féltető alatt van, de akkor is hideg azért oda is bemegy!Valahogy muszáj lesz beszoktatnom!Esetleg ha máshova viszem a házat, az segíthet?

2009. nov. 3. 17:08
 17/17 anonim ***** válasza:
inkább ne erőlködj. amúgy nyugi! ha ráfanyalodik egy melegebb helyre akkor odébb fog állni. a cica nem olyan buta hogy majd megfagy de akkor is ott van. nem nem. amikor nagyon fázik bizony odébb áll!
2009. nov. 4. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!