Tudtok mondani nekem macska csapdákat? + mert beköltöztek a szomszédba egy lakatlan házba és fojton össze piszkítják a kertünket
08-30 16:02
A macskacseppel kitörölheti az ember a fenekét, semmit nem ér..
Én már annyi mindent kipróbáltam,de semmi nem használ.
A macskatartók is tehetnének azért valamit hogy ne más kertjébe járjanak a macskái szarni, pisilni.. Miért azok kínlódjanak vele akik nem is tartanak macskát??
JA! az állatmenhely nem fogad macskát, és nem jönnek ki befogni őket. Több állatmenhely válasza az, hogy telítve vannak..
22:
dizájn.. hehe
éjszakai sötétség.
Nyírjunk ki mindent és mindenkit, ami és aki zavar, helyes. Én benne lennék.
A sok.hülye macskás megszólalt! Komolyan mondom a macska egyes emberekre (valószinu az alacsonyabb értelmi képességűekre akik jobban befolyásolhatóak) hipnotikisan hatnak a macskák....Hány "örült macskás nőről" hallani? én is ismerek egyet. El kellene fogadni hogy a kobor macska is kobor állat ...ha falkaban járna az utcákon 4-5 kutya a kovetkező sarkon már hivnák a gyepmestert....A nagy macskavédők fogják magukat,szedjék ossze, miskaroltassák ki,féreg es bolhairtsak ha annyira "szegény cicáznak" de ne kelljen már a normális embernek elviselni azt amit a sok barom elkövet!
A menhelyeken nembiztos hogy atveszik,tekintettel arra h rengeteg macska van bent,ha erdobe kiviszed az foleg az ottlako madaraknak kisemlősöknek,mert ezek mindent levadásznak....amerikában 26 állatfajnak a kihalásáért a kobor macskák okohatoak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!