Tudtok mondani nekem macska csapdákat? + mert beköltöztek a szomszédba egy lakatlan házba és fojton össze piszkítják a kertünket
Van egy, én azt használom és bevált. Mozgásérzékelős kerti locsoló.
A macskák utálják ha vizesek, és akárhányszor átjönnek a kis kertembe hogy oda szarjanak vagy pisiljenek, rögtön beindul a locsoló..Azonnal lespricceli őket, és menekülnek.. A macskáknak semmi bajuk nem lesz azon kívül hogy vizesek lesznek, és egyre ritkábban jönnek át.. Ha át is jönnek nincs idejük piszkítani..
Tény hogy anyagi befektetés volt a részemről, de megérte.. Már piszkosul untam hogy büdös vizelet és szarszagú a kis kertem, és állandóan takarítani utánuk..
Keress rá erre: Állatcsapda XM. A gyártó honlapján részletes tanácsokat is találhatsz a használatról, de ha felhívod, akkor is szívesen segít.
Házilag nem érdemes megcsinálni, mert soha nem lesz tökéletes (szélben elsül, esőben-fagyban nem záródik, stb.). Legfeljebb azt kiprobáhatod, hogy egy gyümölcsösládát kitámasztasz egy bottal, a botra kötsz egy zsineget, és ha a maccs a láda alá megy, ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!