Kell cicának jegy vonatra?
Figyelt kérdés
Két kiscicát szállítanék vonattal Tatabányáról Hajdúszoboszlóra, szállítóboxban.2009. okt. 31. 13:12
1/12 anonim válasza:
Jajj már azt hittem egyedül uazik! Mondtam volna hogy nagyon vigyázzon a pénzére az úton mert cészélyes egy kiscicának egyedül vonatozni!
3/12 anonim válasza:
szerintem nem kell, főleg ha boxban van... de ha kell akkor megmondod a kalauznak hogy elnézést nem tudtad és veszel tőle jegyet: elvileg a kalauztól is lehet jegyet vnni.
4/12 anonim válasza:
Igen, lehet cicát szállítani, és kérdésedre felelve, nem kell kell nekik jegy, ingyen utazhatnak. Csak a kutyáknak kell jegy!
5/12 anonim válasza:
én már hoztam haza macskát vonattal és nem kellett fizetni, pedig nem is szállítódobozban volt.
De arra készülj fel, hogy mindenki megy majd oda megsimogatni :)
6/12 anonim válasza:
Szerintem rátok az 1. pont vonatkozik, tehát megtartjátok a kézipoggyász terjedelmi határait. Úgyhogy nem kell fizetni.
7/12 anonim válasza:
vNalam regebben szolt mar be kalauz, hogy "ha nincs jegye, ledobja a vonatrol". En megegyeztem vele, hogy inkabb ledobom ot (a kalauzt). Szoval ebben maradtunk. Azota sokszor szalitottam macsekot vonaton, es ettol az incidenstol eltekintve, soha nem szoltak.:)
8/12 anonim válasza:
Előző vagyok, most látom, hogy 2 cicát írtál.
Akkor viszont lehet hogy kell fizetni, a 3. pont szerint legalábbis...
9/12 anonim válasza:
na, nem előző, hanem azelőtti, bocsi:)
10/12 anonim válasza:
A macskának nem kell jegy, viszont csak sima másodosztályon utazhatsz vele, első osztályra és bármilyen osztályú pótjegyköteles kocsiba nem viheted. :( Nekem így macskával macera utazni, mert egyedül ICvel megyek átszállás nélkül, macskával meg át kell szállnom többször is, háromnegyed órát várni a csatlakozásra, meg ilyenek. Azért elég hülyén van megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!