Hol lehet a macskám?
Figyelt kérdés
Ma délután óta nem találom sehol az egyik 5 hónapos cicámat, eddig még soha nem tűnt el, van egy 3 éves macskám is, amióta a kicsi nincs meg őt sem találom, viszont az idősebbik van hogy elmegy 1 vagy max. két napra.Lehet, h együtt vannak? Már egész este keresem őket, az aggaszt, h itt szaladgál egy ilyen nagy kutya mindig az utcában, mert a gazdájának sz@r a kerítése és mindig kiszökik, folyton ugat stb.Amikor ma hazafelé jöttem a boltból láttam, h eszik vmit az árokban, azt hittem vmi szemét, mert az árok tele van szeméttel, de most eszembe jutott, h nem lehet-e h rátámadt a cicára és őt ette?? Lehetséges ez??? Már végigjárkáltam a környéket.Mit csináljak? Kösz a válaszokat!!2009. okt. 30. 23:47
11/14 anonim válasza:
Nagyon örülök, már épp szerettem volna kérdezni, hogy mi lett a cicce :)
14/14 anonim válasza:
Örülök! Örülök annak is hogy fiú törődik ennyire az állatokkal! Nem hogy fiú, de még 20 év felett is van! Most már vigyázz rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!