Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet a macskám?

Hol lehet a macskám?

Figyelt kérdés
Ma délután óta nem találom sehol az egyik 5 hónapos cicámat, eddig még soha nem tűnt el, van egy 3 éves macskám is, amióta a kicsi nincs meg őt sem találom, viszont az idősebbik van hogy elmegy 1 vagy max. két napra.Lehet, h együtt vannak? Már egész este keresem őket, az aggaszt, h itt szaladgál egy ilyen nagy kutya mindig az utcában, mert a gazdájának sz@r a kerítése és mindig kiszökik, folyton ugat stb.Amikor ma hazafelé jöttem a boltból láttam, h eszik vmit az árokban, azt hittem vmi szemét, mert az árok tele van szeméttel, de most eszembe jutott, h nem lehet-e h rátámadt a cicára és őt ette?? Lehetséges ez??? Már végigjárkáltam a környéket.Mit csináljak? Kösz a válaszokat!!
2009. okt. 30. 23:47
1 2
 1/14 anonim válasza:

Ebben az esetben csak várni tudsz, hátha vissza mennek!

Sajnos a macskák már csak ilyenek, rá kell tudni:(

Sajnálom!

2009. okt. 30. 23:54
 2/14 anonim ***** válasza:
nekünk a féléves macskánk csak itthon volt, először 4 napra tünt el szóval majd visszajön (: (remélem)
2009. okt. 31. 00:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem kerül elő reggelig rendesen kezd keresni. Most hétvége van ráérsz mászkálni és hívogatni. Van aki azt mondja ülj a fenekeden egy hétig, ha addig sem jön akkor kezd keresni meg hirdetni, de szerintem hülyeség, már csak azért is, mert egy hét alatt marha messzire is eljuthat, minél hamarabb kezded keresni és hívogatni, annál valószínűbb, hogy még közel van és előjön. Bár így visszagondolva, ha az enyém lenne már most kimennék hívogatni legalább az utcában, ha van valaki aki veled megy. Mondjuk az én párom elég nagy vele nem félek éjszaka mászkálni.

Azért mondom ezt, mert én cicám is eltűnt, hétfőn volt egy hete, előtte soha sem csinált ilyet, délelőtt még megvolt, este nem jött be. Azt hittem majd jön, egyszer volt olyan, hogy hajnalban jött be. De nem jött. Másnap már gyanús volt, de órára kellett mennem, így csak délután tudtam elkezdeni keresni. Csak egy napot "ültem a fenekemen" és vártam, de már úgy vagyok vele, hogy nem kellett volna ennyit várnom.

Holnap kérdezd végig az összes szomszédot, nyittasd ki velük a garázst, pincét, vízóraaknát vagy ilyesmit, amibe bezárhatták, mászkálj és hívogasd, hátha.

Hogy megnézd-e az árkot, azt te döntsd el. Nekem is meg kellett néznem egy kutat, hogy nincs-e benne. Megnéztem, nem volt, de nem tudom, hogy reagáltam volna, ha ott találom. Nagyon rossz a bizonytalanság is, de akkor legalább képzelhetem, hogy talán jó helyen van. Viszont, biztos megnézném, mert, ha ne adj Isten ő az, akkor szeretnék elbúcsúzni tőle, és nem egy árokban hagyni elrohadni a maradványait. :S

Sajnos én már túl vagyok ezeken, plakátozok is ezerrel, hirdetem a neten meg minden, de semmi. :'( Már arra is gondoltam, hogy ellophatta valaki. A tiéd barátságos cica?

2009. okt. 31. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha a kutya tépte is szét, nem hiszem, hogy megenné, gy kiéhezett kóborkutya talán. Anyósom kutyája elintézett pár csirkét élete során, de egyiket sem ette meg, csak megfojtotta és őrizte amíg észre nem vették. Egy 5 hónapos cica már elég kíváncsi és bátor is a bóklászáshoz. Sajnos a szobai cicákat kivéve a természetük folytán sokszor éri őket valamilyen baleset, vagy szándékos bántalmazás. Remélhetőleg csak elvitte a nagy egy kis felfedezőkörútra a másikat és pár nap múlva hazakerülnek!
2009. okt. 31. 00:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, barátságos kedves macska.A szomszédokat már nagyjából végigkérdeztem, csak itt elég sok elhagyatott ház van, meg olyan amit csak nyaralónak használnak, így ott nem tudok érdeklődni, remélem nem mászott be az egyik ilyen putri házba és nem tud kijönni.Már egész este keresem, épp most jöttem vissza egy "túráról", am 24/F vagyok, úgy hogy abszolút nem gond nekem egyedül mászkálni az utcán ilyenkor :DD Én is inkább azon vagyok, h keressem, volt már egy eset, h eltűnt egy macskám, mondjuk ő előkerült 2 év után, egy másik sajnos azóta sem, úgy hogy a várakozós taktika nem jött be, mindenképpen aktívan keresem.
2009. okt. 31. 00:34
 6/14 A kérdező kommentje:
A kutyához annyit, h alapvetően barátságos kutya, csak sztem nem nagyon etetik, meg folyton itt a környéken kóborol,mindenkit elkezd követni, eléggé le is van fogyva, folyton a szemetet böngészgeti, úgy hogy éhes lehet szerintem.Remélem a kutyák nem esznek macskát, legalább is én nem hallottam még ilyenről...
2009. okt. 31. 00:39
 7/14 anonim válasza:
Az idősebb lehet hogy a párzási szezon miatt ment el, de lehet, h együtt vannak. Tegyél ki nekik kaját, és várj. Remélem, meglesznek, mert a cicák sokszor elkóborolnak, de meg is kerülnek.
2009. okt. 31. 00:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Két év után? És tudod hol volt vagy ilyesmi? Vagy csak eltűnt aztán megjelent? Na akkor míg élek remélhetem, hogy az enyém is meglesz.
2009. okt. 31. 01:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, két év után, egyszer csak kényelmesen itt feküdt az egyik közeli bokor alatt, biztos h ő az, mert eléggé jellegzetes, h az egyik szeme kék a másik pedig sárga, úgy hogy van ilyen, de szerintem nagyon ritka eset, én minden estre nagyon meglepődtem, amikor ennyi idő után visszatért.Remélem a tied is elő fog kerülni!!!
2009. okt. 31. 02:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Már ELŐKERÜLT hála Istennek!!! Ma hajnalban kapart az ajtón :D
2009. okt. 31. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!