Hol lehet a macskám?
Ebben az esetben csak várni tudsz, hátha vissza mennek!
Sajnos a macskák már csak ilyenek, rá kell tudni:(
Sajnálom!
Ha nem kerül elő reggelig rendesen kezd keresni. Most hétvége van ráérsz mászkálni és hívogatni. Van aki azt mondja ülj a fenekeden egy hétig, ha addig sem jön akkor kezd keresni meg hirdetni, de szerintem hülyeség, már csak azért is, mert egy hét alatt marha messzire is eljuthat, minél hamarabb kezded keresni és hívogatni, annál valószínűbb, hogy még közel van és előjön. Bár így visszagondolva, ha az enyém lenne már most kimennék hívogatni legalább az utcában, ha van valaki aki veled megy. Mondjuk az én párom elég nagy vele nem félek éjszaka mászkálni.
Azért mondom ezt, mert én cicám is eltűnt, hétfőn volt egy hete, előtte soha sem csinált ilyet, délelőtt még megvolt, este nem jött be. Azt hittem majd jön, egyszer volt olyan, hogy hajnalban jött be. De nem jött. Másnap már gyanús volt, de órára kellett mennem, így csak délután tudtam elkezdeni keresni. Csak egy napot "ültem a fenekemen" és vártam, de már úgy vagyok vele, hogy nem kellett volna ennyit várnom.
Holnap kérdezd végig az összes szomszédot, nyittasd ki velük a garázst, pincét, vízóraaknát vagy ilyesmit, amibe bezárhatták, mászkálj és hívogasd, hátha.
Hogy megnézd-e az árkot, azt te döntsd el. Nekem is meg kellett néznem egy kutat, hogy nincs-e benne. Megnéztem, nem volt, de nem tudom, hogy reagáltam volna, ha ott találom. Nagyon rossz a bizonytalanság is, de akkor legalább képzelhetem, hogy talán jó helyen van. Viszont, biztos megnézném, mert, ha ne adj Isten ő az, akkor szeretnék elbúcsúzni tőle, és nem egy árokban hagyni elrohadni a maradványait. :S
Sajnos én már túl vagyok ezeken, plakátozok is ezerrel, hirdetem a neten meg minden, de semmi. :'( Már arra is gondoltam, hogy ellophatta valaki. A tiéd barátságos cica?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!