Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem lesz baja ha whiskast kap?

Nem lesz baja ha whiskast kap?

Figyelt kérdés

Van egy 3 hónapos brit rövidszőrű macsekom (két hete van nálam) és azt szeretném kérdezni, hogy lehet e baja ha a Royal Canin száraztáp mellé Whiskas alutasakot kap?

PRóbálom megadni a legjobbat neki, így ha van pénzem akkor mindig sheba-t, Hill's-t vagy ilyesmit veszek, csak kíváncsi vagyok, mert sok ember felől hallottam hogy a whiskas nem túl jó.

2009. okt. 30. 22:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én nem adnám neki az ízfokozók és tartósítószerek miatt. Miért nem jó csak a száraztáp?

A taurinos gyereknek üzenem: a macskák szervezetének elengedhetetlen a taurin, azért tartalmazza a legtöbb macskakaja. Nélküle elpusztulnának. Megint más kérdés a mennyiség..

2009. okt. 31. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is fajcicáim vannak. Kezdetben mindenből a legjobbat vettem nekik, havi 30 ezerből nem úsztam meg az etetésüket. Aztán rájöttem, hogy máshogy is etethetem őket egészségesen. A prémium táp mellé magam főzök nekik húst, halat, valamit rátaláltam egy nagyon jó alutasakosra, amiben látszik, hogy igazi hús van: Felix. A Fressnapfban egy picit drága: 179 Ft, viszont ugyanezt a Müllerben a 4 darabos csomgagot 465-ért veszem, és imádják. A whiskastól az egyéim fosnak.
2009. nov. 1. 22:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Én is szoktam nézegetni recepteket, és majd kipróbálom. Royal Canin egész nap kint van+ este kirakok neki, alutasakot. most megnézem a felix összetételét, és ki is próbálom. ;)
2009. nov. 1. 22:33
 14/14 A kérdező kommentje:
Milyen fajtájuak amúgy? :D
2009. nov. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!