Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem lesz baja ha whiskast kap?

Nem lesz baja ha whiskast kap?

Figyelt kérdés

Van egy 3 hónapos brit rövidszőrű macsekom (két hete van nálam) és azt szeretném kérdezni, hogy lehet e baja ha a Royal Canin száraztáp mellé Whiskas alutasakot kap?

PRóbálom megadni a legjobbat neki, így ha van pénzem akkor mindig sheba-t, Hill's-t vagy ilyesmit veszek, csak kíváncsi vagyok, mert sok ember felől hallottam hogy a whiskas nem túl jó.

2009. okt. 30. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
5%
Szia ha van állatorvosotok tőle lérj tanácsot mert ez néha a macsek fajtájától sulyátol függ.Nekem kiskutyám van és royal canint kap de macskákkal nemtudom mi a helyzet.Mindenképpen nézz utána az orvosnál vagy macskás oldalakon ne bizd a véletlenre! Sok szerencsét!
2009. okt. 30. 22:58
 2/14 anonim válasza:
87%
a macska mindent megeszik. maradékot meg tényleg mindent. az én macskám megfogja a legyet és megeszi. semmi baja nem lesz ezektől, a kóbor macskák is egészségesek pedig akár a hulladékokat is megeszik.
2009. okt. 30. 23:00
 3/14 anonim válasza:
55%

előző vagyok. viszont azt nézd meg, hogy ezek mit tartalmaznak, mert sok állateledel tartalmaz taurint ami függőséget okoz.

17/l

2009. okt. 30. 23:02
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon sok macsek eszi ezt a tápot, ha nem CSAK ezt adod neki, baj nem lehet.
2009. okt. 30. 23:34
 5/14 anonim ***** válasza:
23.02 a macskának kell a taurin. múgy ennyitől biztos nem lesz baja, és nem is muszáj neki alutasakosat is adni.
2009. okt. 31. 01:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sheba mitől olyan jó amúgy? Mert az rendben, hogy rá van írva, hogy kerti fűszerek, meg libamáj, meg de jó illata van, de ha megnézed hány százaléka hús, hát ugyanaz, mint a whiskas csak sokkal drágább.

Különben baja nem lesz tőle. Főleg, hogy nagyon jó szárazzal eteted.

Egyébként is macskák milliói élnek csak whiskason, vagy épp azon ami marad vacsora után, és azok is jól megvannak. Látod, mi sem bio ennivalón élünk, meg nem az ideális arányban visszük be a szervezetünkbe a tápanyagokat, még is megvagyunk. Nekünk se kéne a könnyű és finom joghurt, meg a cukrász sütemény és a tartós kenyér, meg jól összeállított vitaminokat kellene szednünk. Én aláírom, hogy jobb a prémium táp, de nagyon fel van ez fújva, itt rengetegen szabályosan lenézik azt, aki nem azzal etet. És a nyakamat tenném rá, hogy olyan is beírogatja, hogy etesd acanával, aki épp egy órája öntötte ki a sajátjának a friskiest.

Én főzök neki, mikor milyen alutasakosat kap kényeztetésnek, és jó fajta szárazat eszik mindig, de semmivel sem néz ki rosszabbul anyósomék vénséges macskája sem, amelyik azt sem tudja mi az a prémium.

2009. okt. 31. 01:23
 7/14 anonim ***** válasza:
Vannak érzékeny, beteges cicák, aiknek sajos prémium gyógytápra van szükségük (aranyárban..), de a többség beéri a kommersz tápokkal is.
2009. okt. 31. 07:48
 8/14 anonim ***** válasza:
A whiskassal ugyan az a gond, mint azokkal az ételekkel, amiket mi eszümk. Teli van tartósítószerekkel, szinezékkel, ízfokozóval...
2009. okt. 31. 13:09
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem bízd a cirmákra,hogy mit eszik szívesen és mit ne...am igazuk van az előttem szólóknak,a kóbor cicák is lehetnek kicsattanóan egészségesek,míg a túlkényeztetett "prémiumok"betegesek.Szerintem hülyeség a legdrágábbal eteni,nem mindig a legdrágább a legjobb(az enyém WH szárazat eszik a legszivesebben,mellé meg Rossmanos alutálcásat és majd kicsattan:)megjegyzem végigette a piacon fellelhető összesfélét és választott.
2009. okt. 31. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalat:a szomszéd fajtatiszta,törzskönyves,csodálatosan szépséges és egészséges perzsája SEMMI mást nem volt hajlanó enni csak főtt csirkenyakat...ennyit a prémiumabbnál prémiumabb tápcsodákról
2009. okt. 31. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!