Nem lesz baja ha whiskast kap?
Van egy 3 hónapos brit rövidszőrű macsekom (két hete van nálam) és azt szeretném kérdezni, hogy lehet e baja ha a Royal Canin száraztáp mellé Whiskas alutasakot kap?
PRóbálom megadni a legjobbat neki, így ha van pénzem akkor mindig sheba-t, Hill's-t vagy ilyesmit veszek, csak kíváncsi vagyok, mert sok ember felől hallottam hogy a whiskas nem túl jó.
előző vagyok. viszont azt nézd meg, hogy ezek mit tartalmaznak, mert sok állateledel tartalmaz taurint ami függőséget okoz.
17/l
Ez a sheba mitől olyan jó amúgy? Mert az rendben, hogy rá van írva, hogy kerti fűszerek, meg libamáj, meg de jó illata van, de ha megnézed hány százaléka hús, hát ugyanaz, mint a whiskas csak sokkal drágább.
Különben baja nem lesz tőle. Főleg, hogy nagyon jó szárazzal eteted.
Egyébként is macskák milliói élnek csak whiskason, vagy épp azon ami marad vacsora után, és azok is jól megvannak. Látod, mi sem bio ennivalón élünk, meg nem az ideális arányban visszük be a szervezetünkbe a tápanyagokat, még is megvagyunk. Nekünk se kéne a könnyű és finom joghurt, meg a cukrász sütemény és a tartós kenyér, meg jól összeállított vitaminokat kellene szednünk. Én aláírom, hogy jobb a prémium táp, de nagyon fel van ez fújva, itt rengetegen szabályosan lenézik azt, aki nem azzal etet. És a nyakamat tenném rá, hogy olyan is beírogatja, hogy etesd acanával, aki épp egy órája öntötte ki a sajátjának a friskiest.
Én főzök neki, mikor milyen alutasakosat kap kényeztetésnek, és jó fajta szárazat eszik mindig, de semmivel sem néz ki rosszabbul anyósomék vénséges macskája sem, amelyik azt sem tudja mi az a prémium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!