Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen házi "vitaminbombákat"...

Milyen házi "vitaminbombákat" tudtok ajánlani a macsekoknak?

Figyelt kérdés
Pl.: tojás.
2009. okt. 30. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Adj neki jó kaját és nem lesz szüksége semmire, sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint midenfélét összevásárolni.
2009. okt. 30. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
vannak különböző macska vitamin tabletták. Igaz nekem kutyám van ő multivitaminos tabit kap kutyák részére készültet.
2009. okt. 30. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek: "állatos" szakboltokban, de nagy áruházakban is lehet kapni vitaminokat cicáknak. Nem tudom, milyen házi vitaminokra (zöldség, gyümölcs?)gondolsz, azokat nem eszik meg a cicák.
2009. okt. 30. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Máj. Majdnem az összes vitamin megtalálható benne. Ne adj neki sokat, ha minőségi tápot kap akkor főleg ne, a túlzott vitaminbevitel is káros.

Vitamintablettát akkor adjon az ember ha nincs más mód a vitaminbevitelre. Mivel mesterséges, elég nehezen szívódik fel, nehezen és nem teljes mértékben hasznosítható. Magyarul pénzkidobás.

2009. okt. 30. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Royal Canint és Sheba-t kap. Csak kíváncsi voltam. A feleslegesen irogató válaszolokhoz pedig inkább nemfűzök semmit.
2009. okt. 30. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Melyik válaszoló írt feleslegesen?

És melyik bántott meg a válaszával annyira,hogy "inkább nem írsz semmit nekik"?

2009. okt. 31. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a MINDENKi rajtam kívül aki vitamint javasolt meg minőségi tápot ahhoz képest, hogy egyik sem házi módszer. Következésképpen senki nem válaszolt a kérdésre:)
2009. nov. 1. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!