1/14 anonim válasza:
Fajtatiszta, ha kezedben a törzskönyve.
Egyébként nagyon szép cica :)
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm , sajnos nincs törzskönyve , csak azért tettem fel a kérdést hátha valamelyik macska barát segít hogy fajtiszta vagy nem , mert szerintem kinézetről talán meg lehetne állapítani.:)
2013. aug. 26. 17:05
3/14 anonim válasza:
szerintem fajtiszta, nagyon, aranyos szép cicus, tényleg nagyon aranyos!
4/14 Vicuska87 válasza:
Ha van törzskönyve fajtatiszta, ha nincs akkor nem!
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem. De egyébként teljesen mindegy, nem az számít, hogy fajtatiszta-e. Fajtiszta meg mindenképpen...
6/14 A kérdező kommentje:
De már előbb írtam hogy kinézet alapján nem lehet meg saccolni?
2013. aug. 26. 17:27
7/14 anonim válasza:
Mindenképpen fajtiszta, hiszen macska :) De nem számít fajtatisztának, ha nem törzskönyves.
Viszont szép kiscica, szeresd nagyon :)
8/14 anonim válasza:
max fajtajellegű keverék lehet.
9/14 anonim válasza:
Kinézet alapján perzsa jellegű, de lehet keverék is.
10/14 A kérdező kommentje:
Értem , van egy másik macskám is az már törzskönyves macsek :) , (sziámi) , ha gondoljátok arról is linkelek képet és meg mondhatjátok róla hogy ő annak nézz ki vagy nem :))
2013. aug. 26. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!