Eladó fajtiszta cicákat hol szoktak hirdetni leginkább?
Én úgy tudom, hogy fajtatiszta cicák leginkább tenyészetekben vannak és ők vagy szaklapokban hirdetnek és vagy a saját honlapjukon, mert általában a tenyésztőknek mindnek van.
Itt van egy rakat tenyésztő, de fogalmam sincs hogyan lehet kiszűrni, hogy melyiküktől érdemes cicát venni.
Itt a gyakori kérdéseken egyet nagyon favorizáltak (Midnight Hunter kennel), de szerintem ha igazán szeretnéd, akkor nézegesd végig kik szimpatikusak, esetleg írj is azoknak, akik megnyerték a tetszésed és a válaszból is sok mindent leszűrhetsz. Sok sikert!
Szerintem a nagyobb apróhirdetési oldalakon is vannak fajtatiszta perzsák, pl ezt muszáj be is linkelnem, annyira cukik :D
Úgy látszik te még nem olvasgattál itt eleget, fölöttem hozzá szóló. :D Bocsi, de ezért a hirdetésért itt pár ember megkövezne, hogy hogyan mered ezeket a cicákat fajtatisztának nevezni és ez egy szaporító és... a csúnyábbakat nem is írom.
Ami nekem ciki ebben, hogy még a fajtája nevét sem tudja helyesen leírni a hirdető (Himalájai Perzsa), plusz nekik aztán semmi garancia nincs a fajtatisztaságukra. Nincsenek sem oltva, sem semmi. Inkább gyűjtenék hozzá még egyszer ennyit és korrektebb helyről vennék tuti fajtatisztát törzskönyvi kivonattal (mert ugye a kérdés erről szólt) vagy ha nagyon tetszenek ezek, akkor meg nem érik meg az árukat szerintem, mert mire kér ennyi pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!