Mitől fog szépen, jól kinézni a cica? Hogy sugallaja, hogy jól tartom?
Elengedhetetlen a jó minőségű táp, pl: acana, orijen, Brit care,Trovet, Chicopee.
Kerülendő a pedigree, chappi, társai.....
Középkategória a CatCHow.
Ha a fentiekkel eteted, garantált a selymes bunda, nem hulló szőr, jobb alkat, stb....
Szerintem is nagyon sok múlik a tápon. Nekem egy kölyök himalájaim van, és Royal Canin junior tápot adok neki. Elég napi egyszer átfésülnöm a bundáját, és azon kívül nem hullatja a szőrét.
Ezenkívül ha hosszabb szőrű macsekról van szó, fontos még a napi fésülés, a táp fajtájától függetlenül akármilyennel eteted rendben kell neked is tartanod.
Fajtafüggő lehet, de ne etesd túl, akármennyire hamar befalja a porcióját. Az enyém hajlamos túl enni magát, így hamar elhízhat. Én tartom a napi mennyiséghez.
Ha nagy mozgásigényű egyed, akkor nagy tér kell neki... vagy kicsi, sok polccal, ahol "túrázhat"... De ez azt hiszem egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!