Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak szegénnyel?

Mit csináljak szegénnyel?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hetes kismacskám, és nemrég kb 1 órája véletlenül ráültem a székkel.. ( ültem a széken hintáztam vele, és a kicsi pont alatta volt, nem vettem észre..:( ) Nagyon félek hogy megfog halni.:( Ma már nincs állatorvos vidéken lakok. A legközelebbi is 20 kmre arébb van és csak holnap este rendel. A cica ugyanúgy viselkedik mint elötte összevissza rohangál, játszik, és eszik is csak ha hozzáérünk a hasához nyávog. És nemrég kaja után egy kicsit hányt.:( Félek hogy belsővérzése van..
2009. okt. 29. 19:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Örülök hogy semmi baja!Nagyon édes cicus!:)

UI:Nekem is ilyen klaviatúrám van!:D

2009. dec. 12. 10:56
 12/12 anonim válasza:
pár napja az én macskámra is rácsukódott a garázsajtó, kb a tüdejénél. 1 órát feküdt aztán elkezdett rohangálni ahogy szokott. semmi baja. uncsitesómnál nagybátyám rálépett a kiscica fejére véletlenül, aztán még vérzett is a feje meg mozdulatlanul feküdt, másnapra semmi baja se volt! Nagy ám az élni akarás a cicákban! de már csak 8 élete van :D
2010. aug. 2. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!