Igaz, hogy a csirkebőrtől hányhatnak a macskák?
Szia nem biztos én azt olvastam, hogy valamelyik macska kedvence a nyers csirkebőr szóval lehet. De itt találtam:
Beceneve: Maffia
Weboldal: [link]
Típus: Macska
Fajta: Házimacska
Méret: nagy
Születésnap: 1998. augusztus 20.
Családba érkezett: 1998. szeptember 20.
Eltávozott: 2012. február 04.
Párt keres: nem
Kedvenc étel: Nedves kaja, sonka, párizsi, tej, tejföl, kefír, nyers csirkebőr
Kedvenc játék: Fonalak, bogarak, fűszál, labda
Trükkök: Madáretetőnek álcázva magát madarat próbál fogni és a nap 24 órájából 20-at simán át tud aludni
Tulajdonságok: Lusta, hétalvó, kedves, morcos, rémisztő tekintetű, nagy vadász, éhenkórász
Bemutatkozás: Maffia szintén érdekesen került a családba, még pedig úgy, hogy Nico kutyánk, aki egyben Maffia már szeretett lakótársa, megölte a szomszéd macskát. És a szomszédnak szántuk Maffiát ajándékba, de arra ők már vettek egyet maguknak, így Maffia megmaradt nekünk. Nem is baj, mert egy hatalmas élménnyel lettünk volna szegényebbek, ha nem tartjuk meg őt. Azóta már büszke apa lett és a szomszédban élnek mai napig a kölykei.
Nálunk azt hiszem a kutya hányt a főtt csirkebőrtől, de azért, mert gyorsan behabzsolta.
A cica is szokott főtt csirkebőrt kapni a hús mellé, pici apró darabokra vágva, attól nincs semmi baja. Ha sokat eszik belőle, megfekheti a gyomrát szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!