Kiscica ehet spenótot?
Figyelt kérdés
2013. aug. 17. 14:52
1/9 anonim válasza:
mindent ehet,amit megeszik magától.
2/9 anonim válasza:
Hát, én még nem találkoztam kiscicával, aki szerette a spenótot, de ha szereti, akkor eheti. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Figyelte ahogy készítettem és amikor elkészült adtam neki kíváncsiságból és nagyon ízlett neki. Repetázott is. xd
2013. aug. 17. 15:20
4/9 anonim válasza:
A mienk a kuvászosuborkáért és a paradicsomért rajong.
nyugodtan eheti.
5/9 anonim válasza:
az ember sem tudja megemészteni, nemhogy a cica..
6/9 anonim válasza:
Adj neki amennyit akarsz a macska csak annyit eszik amennyit akar egy falattal se többet.
7/9 anonim válasza:
"az ember sem tudja megemészteni, nemhogy a cica.."
Ezt a sületlenséget honnan veszed? Mi az, hogy az ember nem tudja megemészteni? A párommal naponta isszuk nyersen turmixolva. Azt is megsúgom neked, hogy a macskafélék a prédát mindig a zsigereknél kezdik felfalni, hogy a növényevők beléből (béltartalmából) jusson vitamin nekik is.
8/9 anonim válasza:
szerintem adjál neki..és ha nem lessz jó..többet ne adj neki.. :))
9/9 dobos bence GTA fan válasza:
Ha azt akarod hogy felpüfedjen, nyugottan a macska húsevö ritkán szokot enni füvet de csak ha gyomorproblémái vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!