Csak az én cicám tévézik?
Figyelt kérdés
Sokszor ha tv-t nézek,lefekszik mellém,és sokáig bámulja a tv képernyőjét. :)2013. aug. 17. 08:34
2/12 anonim válasza:
Nem làtnak 2 dimenzióban az àllatok csak a mozgásra reagàlnak
3/12 anonim válasza:
A mi 2 kicsi cicánk ha bemegy a lakásba úgy rátapad a képernyőre, hogy hiába szólunk nekik, meg sem hallják. A fülüket sem nozdítják.
4/12 Salx Narval válasza:
Az enyém az akváriumot bámulja, képes 3-4 órán át nézni a halakat.:D Szerintem simán belemenne, ha tudna.
5/12 anonim válasza:
Látom van itt még sok érdekes cicus, de ezt kapjátok ki az enyém képes órákig nézni magát a tükörbe/csempében/sütőben, sőt aludni is csak úgy hajlandó, hogy a feje a tükör irányába áll:')
6/12 anonim válasza:
Szerintem az utóbbi cica nőstény :)
Igen a miénk úgy bámulta mintha hipnotizálta volna őt.
7/12 anonim válasza:
Bizony eltaláltad, tényleg lány cica :D akkor ők a dilisebbek?
8/12 anonim válasza:
Dehogy csak viccből mert a tükröt bámulik.
De a miénk kandúr volt.
9/12 anonim válasza:
Valószínűleg azért nézi a tükröt, hogy vagy ott más cica is.
10/12 anonim válasza:
Az én kiscicám csak a vámpíros/vérfarkasos filmeket szereti, illetve a Susogós mackókat egyenesen imádja! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!