Mit tegyek ha a macskám folyton nyávog?
Nem tudom mit csináljak a cicámmal fojton nyávog,akkor is ha eszik akkor is ha simogatják csk akkor nem ha alszik.
Mit tegyek ez ellen??
vagy baja van
vagy unatkozik
vagy éhes (akkor tápváltást ajánlok, mert láthatóan nem elég neki a mostani)
ha sziámi akkor ne csodálkozz, nyávogni is fog, egyébként meg dokitól kérj tanácsot, lehet kaptok rá homeopátiás 'nyugatót' de akkor direkt hopeopátiára szakosodott dokihoz vidd, mi is kaptunk az állandó ugrálásokra.
ha semmi nem megoldható keress neki új gazdit, mert a kialvatlanság miatt türelmetlenek lesztek vele és neki sem jó ha érzi hogy valami bajotok van vele. tényleg, nektek is jobb neki is. ha meg úgy van magatokhoz vesztek egy nyugisabbat. előfordul, hogy a cica nem passzol a gazdihoz, nem kell elkeseredni csak neki is legyen jó.
Nehogy adj a cicádnak homeopátiás szert! Semmi nincs benne, ami rá van írva a dobozára, de többek között olyan anyagok is vannak a listán, amik egyébként is károsak a szervezetre! Mondjuk higany. Sőt, valamelyik nyugtató címkéjén koffeint is láttam meg mindenféle maró vegyületet.
Inkább vegyél rászedésgátlót!
én írtam a homeopátis cuccost és szeretnék tájékoztatni minden kétkedőt, hogy vajon melyik a jobb neki? amiben gyógynövények vannak CSAK vagy ami tele van szteroiddal? hm?
és igen előfordul, hogy nyugtató kell neki, az enyém konkrétan 3 félét kell szedjen, mert annyira fél mindentől ráadásul megnevelni se lehet és azt akkor sem lehet csináűlni, hogy az állatod miatt nem tehetsz semmit polcra. sok itt megint az okoskodó aki azt se tudja mi fán terem..de bioztos a DIPLOMÁS doki tudja rosszul...áááh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!