Miért remeg a macskám farka? Folyton rezeg.
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 15:55
2/8 anonim válasza:
Megijedt? Fél valamitől? Fáj valamije? Neked kell tudni te vagy a gazdája.
3/8 anonim válasza:
ideges. általában azért szoktak csapkodni vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem csapkod. Igazából egyenes és elkezdi rezegtetni. Ezt akkor csinálja mikor simogatom. De van mikor már simogatás előtt elkezdi. Sok ilyen oldalt nézegettem de nem találtam meg hogy mit jelent. Ezt találtam:
Az egész farok feláll és remeg
Ez egyet jelent: spriccelni fog! Ilyenkor a hátsó lábait egyenesen tartja. Ezt a kiherélt macska is teszi, bár csak "levegőt spriccel".
Ez nem igaz a macskámra+lány.
2013. jún. 21. 15:28
5/8 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, az a tuti:)
6/8 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt csinálja a süket cicám, aki szintén lány. Én úgy értelmezem, hogy ilyenkor jó kedve van :)
7/8 anonim válasza:
Azért rezeg, mert örül, hogy lát. Ilyen egyszerű :)
8/8 anonim válasza:
A mi macskánk akkor rezegteti a farkát, ha éhes, vagy ha simogatást akar:) Tök normális a te macskád is, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!