Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan macsek amelyi pici...

Van olyan macsek amelyi pici marad?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
A bonsai cat de azt üvegben nevelteik :S:S :(
2009. okt. 27. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Nekem van (vagyis átjár a szomszédból) egy idősebb (kb. 5 éves) nőstény macskám, ami akkora mint egy 5 hónapos cica. És a kölykei is kisméretűek. Édesek:) Egy átlagos házimacska mind.
2009. okt. 27. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen nekem is van 2 éves és ( kistermetü ) olyan mintha 6 honapos lenne! Vigyázni kell vele mert nehezen szülnek ezek a macsekok, ivartalanita kell öket, kis termetüknél fogva nehezen szülnek, én segitettem neki egész éjszaka a szülésnél, ugymond kinyomtam belöle a cicusokat, nehéz volt ( bár egészségügyis vok ) lehet belahalt volna ha nem vagyok ott !! Majd rá pár honappal ivartalanitottuk, mert imádjuk !! Nekem ne szenvedjen többet !!
2009. okt. 27. 21:40
 4/7 anonim ***** válasza:
ha beteg is, akkor visszamaradhat a növekedésben.
2009. okt. 27. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam olyanról ami jóval kissebb minta a többi.De ha azt mndják az előző válaszolók akkor biztos van.De szerinte egy nagobb méretű cicus is lehet ugyan olyan aranyos de még aranyosab is.Ha kiskorában veszed meg akkor a szívedhező egy idő után és akkor már nemszámít hogy kicsi-e vagy nagy.
2009. okt. 28. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
AZ én egyik cicám is, kb 6 hónaposnak néz ki, pedig már 1 éves. Ő is házi cica.
2009. okt. 28. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
21:12-es vagyok. Az a kisméretű cica, amit én ismerek már legalább 3x-4x szült, de semmi baja nem volt sose, nem is ment nehezen a szülése..szerencsére.
2009. okt. 28. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!