Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Átvert, mit csináljaK?

Átvert, mit csináljaK?

Figyelt kérdés
2 hónapja vettem 1 állítólagos tenyésztétől 50.000-ért 1 török angórát.A cicához útkevélt és törzskönyvet kínált,de azt mondta,sajnos nem találja,de elküldi postán.Már 2 hónapja várok és semmi.Átvert...Mit tehetek ez ellen?
2009. okt. 27. 17:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ..mindenképpen állatorvoshoz fordulok
2009. okt. 27. 17:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Lehet,te egy gazdag csitri vagy,de én több mint egy hetet dolgozok ezért a pénzért..
2009. okt. 27. 17:22
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem fajtiszta, hanem fajTAtiszta!
2009. okt. 27. 17:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Igazi tenyésztő sosem ad el állatot szerződés nélkül! Profi tenyésztőnek honlapja van, leellenőrizhető a szövetségnél, korrekt az adás-vételnél.

Nézesd meg a macsekot szakértő állatorvossal, hogy fajtatiszta-e egyáltalán! Chippet, útlevelet is tudsz ellenőriztetni a dokival. Jobban körül kellett volna nézned.

Még mindig lehet, hogy egy trógerebb tenyésztő, akkor a szövetségnél panaszt tehetsz ellene, plusz a rendőrséggel is előrébb juthatsz!

2009. okt. 27. 17:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is akarok egy hét alatt 50 ezret keresni!!!!Tisztában vagy vele, hogy mit írsz? Más egy hónap nalatt nem keres ennyit, mint már írták is!Nem lett volna szabad fizetned, csak mikor megvan minden!Macsak, törzskönyv, útlevél, chippel, ezután adod oda a pénzt! Nem hiszem, hogy bármit is tudnál már tenni.
2009. okt. 27. 17:43
 16/20 anonim ***** válasza:
és most a macskát megkaptad már és a papír hiányzik?
2009. okt. 27. 17:52
 17/20 A kérdező kommentje:
a macskát megkaptam,a papirokat nem
2009. okt. 27. 17:54
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez 2 macskaszövetség elérhetősége. Hívd fel őket, kérj segítséget, adjanak tanácsot mit tegyél.

2009. okt. 27. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs írásos nyoma, akkor elég nehéz lesz feljelenteni. Viszont bepróbálkozhatsz a dumával, hogy feljelented, ha nem adja vissza a pénzed (vagy belőle valamennyit).
2009. okt. 29. 21:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sokan járnak így, mind kutyával, mind cicával. Mivel nem írtatok szerződést semmi nyoma az üzletnek, nem tudsz mit lépni. Örülj a cicádnak, nem a papír számít!
2009. okt. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!