Átvert, mit csináljaK?
Semmit!
Egyébként ezt nem hiszem el!
Kamu kérdés!
Akinek ennyi pénze van egy hobby-ra, annak esze is kell legyen, ahhoz hogy erre előteremtse a pénzt...
Akinek esze van nem csinál ilyet!
Szóval ne fáradsz az olvasókat!!!
Azonnal fel kell jelenteni a rendőrségen! Ezen felül én ellenőrizném, hogy tényleg jegyzett tenyésztő-e, ha igen, panaszt tennék a szövetségnél is.
Micsoda emberek vannak!
Nem kellett volna átvenned, amíg nem kerülnek elő a papírok.
Hacsak nincs írásos nyoma, hogy tartozik neked a papírokkal, nem tehetsz semmit. Ő azt állítja, hogy odaadta, Te azt, hogy nem, így egy bíró sem tud igazságot tenni.
Ez lesz a Te igen drága tanulópénzed.
Hívd fel, és közöld vele, hogy amennyiben X napon belül nem érkezik meg az igért küldemény akkor a macskaegyesülethez fordulsz.
Régen én is vettem egy fehér perzsa cicát, nekem is igért hozzá törzskönyvet. Több hónapig vártam. Hívtam telefonon, még neki állt feljebb és olyan feltételhez kötötte a törzskönyvet, hogy bizonyítsam be, hogy ivartalanítva van a macska. Kiderült, hogy az egyesületnél csak 2 fekete születését jelentette le, fehéret egyet sem. Beigértem egy feljelentést és már tényleg ott tartottunk, hogy az egyesületek vezetőivel vettem fel a kapcsolatot. Szerencsére nem kellett tovább lépni ezügyben, mert fél év után elküldte a papírokat.
50 ezer..És nem kamu kérdés,eddig sosem voltállatom.
Nincsen írfásos nyoma.=(
A második 17:12 vagyok.
Hirtelen felháborodtam, de aztán utánagondoltam és most már én is kételkedem.
Egy perc alatt ellenőrizheted, hogy megvan-e a macska útlevele: elviszed az állatorvoshoz és megnézik, van-e chipezve, annak alapján kiköpi a rendszer, hogy van-e útlevele, azaz, hogy átvertek-e, vagy sem.
A chip alapján pedig megint utána tudsz nézetni, hogy a cica törzskönyves-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!