Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mért nem tüzel a macskám?

Mért nem tüzel a macskám?

Figyelt kérdés

Van egy most 1 éves macsekom. Kb. fél éves korában, még tavasszal tüzelt először. Ez kb. egy hétig tartott, aztán két hét szünet, végül megint egy hét tüzelés. Azóta, kb. fél éve egyáltalán nem akar tüzelni. Ez normális?

Először arra gondoltam, mivel párszor kiszökött a lakásból, hogy kismacskái lesznek és azért nem tüzel. De nem lettek. Akkor most mi lehet vele?

Egyébként egészségesnek néz ki. Játékos és jó étvágya van.

2009. okt. 27. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Úristen te ezt várod? Tudod ez a macskának nem olyan vicces (cukcsi kiscicák meg arin pucsít...) sőőt ... :( Inkább ivartalanítsd. Amúgy meg nem vagyunk orvosok, csak ugyanolyan állattartók mint te. Ha felhívod az orvosod, lehet megmondja.
2009. okt. 27. 17:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy várom??? Csak nem értem mért nem csinálja. Igaz ez előtt még soha nem volt macskám, nem tudom, hogy náluk ez a nagy szünet normális-e. Ezért bátorkodtam feltenni a kérdést.

Arra is számítottam, szinte előre tudtam, hogy valaki benyögi ezt az ivartalanításos dumát. Szerinted én hol kértem ilyen irányú tanácsot?

Ha már nem tudsz válaszolni, legközelebb legalább a kérdést figyelmesebben olvasd el!

2009. okt. 27. 17:40
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem normális.ha sokszor tüzelt,akkor nyilván lesz sok szünet is.majd később lesz,ezért ne aggódj!
2009. okt. 27. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, a macska elvileg addig tüzel amíg be nem párzik... De még fiatal a macskád, és nem tudom, hogy télen hogy van ez, de akkor nem is nagyon logikus párzania.
2009. okt. 27. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem tüzelt már sokszor, összesen két alkalommal, az is már fél éve volt.

Én is így tudtam, hogy a macska addig tüzel amíg be nem párzik. De ő szerintem még nem párzott. Nagyon ritkán engedem csak ki a lakásból és akkor is megyek vele.

Remélem tényleg csak az a gond, hogy még nagyon fiatal és ezért ilyen rendszertelen a tüzelése.

Kicsit megijedtem, hogy esetleg valami szervi baja van, mert később szeretnénk kiscicákat.

2009. okt. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!