Nem különös kicsit (Acana táp)?
Nem különös kicsit hogy az Acana tápok jók: kismacskáknak, felnőttnek, idősnek, ivartalanítottnak, egészségesnek, egészségtelennek, nagynak, kicsinek?
Biztos, hogy ez a tuti szuper táp? Az összetevők alapján tényleg az, de azért mégis?!
Szerintem teljesen jó.
Én azt tartom baromságnak, hogy mindenféle cicának külön táp van. (Persze, vásárolj még többet!)
Az adaggal lehet szerintem játszani.
A cicák mindig is ugyanazt ették: kicsik, nagyok egyaránt.
Csupán egy dologban tudok kételkedni. Az idős, nehezen mozgó cicák már nem tudnának vadászni a természetben. De lehet, hogy nekik már külön vitamint kéne adni.
Legjobb tápnak tartom az Orijen mellett, ezt eszik a cicáim (ivartalanított,benti cicák). Gyönyörűek, egészségesek, nem híztak el, szépek a fogaik, csillogó a szőrük. Minőségi, természetes alapanyagokból készül, magas a hústartalma, ezek a tápok állnak legközelebb a macskák természetes táplálékához. Szabályozza a vizelet ph-t. Gabonamentes, nincs benne felesleges kalória, ezért nem fog elhízni tőle az ivartalanított cica sem, nincs benne ízfokozó, tehát annyit fog belőle fogyasztani a macska, amennyire valóban szüksége van, nem többet. Nincs benne mesterséges színezék, tartósítószer és persze cukor sem. Tartalmaz minden vitamint, tápanyagot, amire csak szüksége van egy ciccnek.
Ezen nőtt fel a fiatalabb cicám, 2 hónapos kora óta Acanát eszik és gyönyörű, egészséges, nagy cica lett, tiszta izom :)
Soha, semmilyen más tápot nem adnék nekik.
Hehe, én is bedőltem ennek a külön táp kölyöknek, külön felnőtnek és külön az öregnek baromságnak.
Aztán valahogy rájöttem hogy természetben sincsen külön egér meg madár a kölyök, felnőtt és öreg macskáknak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!