Dzsenifer999 kérdése:
A macskám nem bír menni és fáj neki az érintés is enni meg nem nagyon tud mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 07:24
1/11 Salx Narval válasza:
Ha igazán érdekel, fordulj állatorvoshoz. Szerinted ennyi információból ki tudná megmondani?
2/11 anonim válasza:
Vidd el azonnal allatorvoshoz. Nem tudjuk kitalalni, nem vagyunk orvosok.
4/11 A kérdező kommentje:
elvittük és azt mondta valami mérgezés most azon vagyunk hogy fgelépüljön kapott 8 inekciót infúziot és remélem helyre jön az orvos azt mondt ez a nap kritikus ha ezt túl éli rendbe jön nagyon szórítunk érte a családdal
2013. aug. 11. 13:55
5/11 anonim válasza:
Latod, jo, hogy elvitted, ezert nem szabad soha varni.
Drukkolok, hogy felepuljon.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm de sajnos meghalt és ami rossz volt hogy láttam ahogy szenved és nem tudtam mit csinálni de ő nem ezt érdemelte egy jó macska volt mindig útolsónak evett hogy a többiek egyenek mindig ott volt nekem mindig felvídított de annak az egynek örülök hogy nem szenved
2013. aug. 12. 08:35
7/11 anonim válasza:
Nagyon sajnalom.
Hol ette meg a merget?
Probalj vigyazni a tobbire, ne jarjanak azok is igy.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol ette de vigyázok a tobire
2013. aug. 12. 19:54
10/11 anonim válasza:
Jajj nagyon sajnalom a cicadat en 3szor eltem at ezt.:(
reszvetem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!