A cicám vemhes (első) mit tegyek hogy itthon fialjon?
Semmi baj hogy félre írsz.
(FIGYI MEG TUDNÁD NEKEM MONDANI HOGY MIKOR FOG SZÜLNI).!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyre többet alszik meg egyre nagyobb a hasa.
SZERINTED MIKOR FOG SZÜLNI!!!!,MEGTUDOD MONDANI.
ÉS EGYRE JOBBAN MOCOROGNAK MEG RUGDOSNAK.
(PONTOSAN MEG TUDOD MONDANI HOGY MELYIK AZ A NAP AMIKOR SZÜLNI FOG!!!!!!!)
(csak hogy itthon legyek).Tudod van a cicáknak a hasa, és kétoldalt nagyon kemény neki.
(MITŐL LEHET EZ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEG TUDOD MONDANI..
(MEGKÖSZÖNNÉM HA MINDEN KÉRDÉSEMRE TUDNÁL VÁLASZT ADNI, HOGY MITŐL VANNAK EZEK).!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm szépen a segítségedet.
Igaz ,hogy az én cicám ivartalanitott de különbenis KÖZÖD???
Na ezt miért írtad nem értem.Pedig te olyan kedves vagy mindenkivel és nekem miért írtad ezt.
Ja akkor meg nyugodtam hogy nem nekem írtad. NA figyi akkor elolvasod amit írtam felül
És akkor válaszolsz rá köszi
Én nagyon,nagyon,nagyon elvinném őt az orvoshoz ultrahangra, csak az a baj hogy ez nem tőlem függ hanem anyukámtól meg apukámtól hogy be visznek e,mert mi Hajdúbagoson lakunk és azért.
JA ÉS NAGYON ÖRÜLÖK HOGY A NAPOKBAN BIZTOS HOGY MEGSZÜL, MEG ANNAK ÖRÜLÖK NAGYON HOGY 2 NAPON BELÜL MEGFIAL!!!!
Kozom, az kb.annyi, mint neked.
Milyen ivartalanitas duma? A tied ivartalanitott, itt meg arra biztatod, hogy ellesse csak???
Es mit csinal szerinted a kicsikkel?? Oke, egy databig atanyosak, aztan... azok is elkezdik az ellest.
Kulonben meg hogyan tudna megmondani barki is layatlanban, hogy mikor fog elleni egy macska? Nem vagyunk latnokok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!