A cicám vemhes (első) mit tegyek hogy itthon fialjon?
A cicád egyen jó tápértékű eledelt. Ne whiskast vagy Friskiest vagy ilyen szupermarketos kajákat.
Rendelhetsz a Zooplus-ról vagy a Petnet-ről. Royal canin, Acana ,Happycat stb.
Most nem tudom hogy mi van, de nagyon forgolódnak meg rugdosnak a kiscicák ez mit jelent, és tényleg egyre nagyobb a hasa, szerinted???Meg többet alszik mint szokott.Az előbb éreztem hogy az egyik megfordult,egyre jobban rugdosnak.Meg nem szereti ha a hasát megnézem hogy a kiscicák rendben vannak-e.Lehet hogy lassan megszül?
HA TUDSZ NEKEM ERRE VÁLASZT ADNI, úgy mint az előbb azt megköszönném.És egyre jobban növekszik neki kétoldalt a hasa.És az mit jelent hogy egyre jobban csóválja a farkát.Alvás közbe forgolódik.Meg kétoldalt a hasánál ott kemény neki.Meg magába dorombol.Bocsi hogy ilyen sokat ismétlek (szavakat).
Ha dorombol és nem engedi ,hogy a hasához nyúlj az azt jelenti ,hogy már fájásai vannak.
Ugyanis a macskák nem csak akkor dorombolnak mikor jól érzik magukat. Ha fáj nekik valami akkor is dorombolnak mert az megnyugtatja őket. Előfordul ,hogy vajúdás közben is dorombolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!