Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskámon sebek vannak, de...

A macskámon sebek vannak, de nem tudom mitől? Többi lent

Figyelt kérdés
Tegnap vettünk észre a vállánál egy nagyobb sebet, elvittük állatorvoshoz, ő azt mondta hogy az biztos régebbi mert már kezd begyógyulni csak leesett róla a var. Tett rá valami fertőtlenítő sprayt ami van nekünk is itthon és azt mondta tegyünk rá minden nap. Most nemrég jött enni (kinti macska) Most vettem észre a füle előtt 2 szőrkikopást, az egyik vérezhetett is mert össze van ragadva a szőr ott. Nem tudom mitől lehet, a kutyám soha nem bántaná mert csak játszani szoktak, vele nőtt fel és tudom hogy nem bántaná ennyire, csak max húzza a farkát.. Amióta ki van herélve nem verekedett, más macskát nem láttam a környéken. Fogalmam sincs mi lehetett

2013. aug. 7. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel kinti cica, ezért nem is fogod megtudni, hogy mi történt. De egy kis seb miatt még nem kell aggódni. Ha esetleg olyan helyen lenne sebes a cica, amit elér, akkor Codan-al kenjétek be. Orvosi fertőtlenítő szer, és keserű is, szóval nem nyalogatja a cica. Ja, és baromi hamar összehúzza a sebet.
2013. aug. 7. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:

De ebbe az az érdekes hogy az egyik ma történt a másikat meg tegnap vettük észre. A tegnapi elég mély seb volt azt mondta az orvos ma már nem visszük el mert nem olyan csúnya csak lemosom róla a száradt vért és teszek rá olyan sprayt

Amúgy az egész napja abból áll hogy vagy a tetőn alszik vagy a fenyő alatt. Esetenként bent vagy a kerítés tövében. Ma is egész nap ott aludt a tetőn szóval fogalmam sincs.. :/

2013. aug. 7. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!