Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A hím, vagy a nőstény cica...

A hím, vagy a nőstény cica agresszívabb?

Figyelt kérdés
Szeretnék kiscicát születésnapomra, ami nemsokára itt van, és nem tudom, hogy milyen nemű cicus legyen. Viszont, nem szeretném, ha annyira "vad" lenne.
2009. okt. 26. 08:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szeintem ez teljesen mindegy az egyéniségétől függ hogy milyen lesz nem a nemétől.
2009. okt. 31. 04:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy talpraesett kicsit féltékenyebb agresszívabb(nem velem szembe)lány cicusom:DNagyons szerettem és persze őtis lehetett simizni de játszan jobban szeretett.Amikor még kicsi volt kb 3 hónapos(jó annyira nem kicsi)Az volt hogy a szomszédból járt át két nagyom nagy TÉNYLEG NAGYON NAGY gólem macs és őket hajkurászta egész nap:).Most van egy kandúr cicusom(a lány sajnos nem volt elég gyors az úttesten=(persze nem az ő hibája volt)Ő nagyon beszari,állandan bújik,és inkűbb nem játszik:D
2009. dec. 12. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!