Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Vegyek neki porazt, vagy mas...

Vegyek neki porazt, vagy mas otlet van?

Figyelt kérdés

A macskam a lakasban tartom,de nem akarom teljesen megfosztani a kulvilagtol sem.Van aki porazon viszi ki a cicajat?

teljesen szabadon nem akarom engedni,mert felek h az tortenik vele mint az elozovel(megette egy kutya RIP).

Tapasztalat van?koszi elore is.M

2009. okt. 26. 07:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

En is ebben a cipoben jarok, sajnos nem mehet ki a cica. Vettem neki hamot porazzal, kb 2 honapja gyakoroljuk a setat, de mindig lefekszik vagy morog. Ugyhogy en feladtam. Esetleg probald meg, talan a te cicad konnyebben elfogadja, enyem egy 2 eves kandur.

2009. okt. 26. 08:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod pórázhoz szoktatni, de nem biztos hogy sikerülni fog. Kevés cica viseli el, de nagyobb az esély hogy megszokja, ha már kiskorától fokozatosan megpróbálod ráadni. Egyébként a benti cicák (ha sosem voltak kint) jól viselik a bezártságot, az enyém pl. még az erkélyre sem nagyon mer kimenni.
2009. okt. 26. 08:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszi!egyebkent 8 hetes,lehet h meg tudna szokni.M
2009. okt. 26. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:

kedves 1. válaszoló!

2 éves korban már nem lehet ezt neki megtanitani,még kis korban kellett volna.Az én kscicámat 3 hónapos korban elkezdtem vele gyakorolni(feltettem rá a lakásban minden ap 10 perc) és 1 hét alatt megtanulta,és utána mehettünk is le.De a biztonság kedvéért oltsd be nehogy vmi baja legyen ha leviszed

2009. okt. 26. 12:06
 5/8 anonim ***** válasza:
8 hetesen még nehogy kividd sehova. Ha megvan az oltása utána két héttel, mert akkor kezd el kialakulni a védettsége. Egybk amig ilyen kicsi biztos jól megszokja. Tegyél egy próbát.
2009. okt. 26. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én cicámmal 5 hónapos korában kezdtem a sétáltatást, tök jól megtanulta. de póráz helyett hámot vegyél.
2009. okt. 26. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Elso vagyok, aki a 2 eves kandurt probalja szoktatni.

Elotte nem volt ra szukseg, mert kinti cica volt, de elkoltoztunk es itt nagyon rizikos neki egyedul csavarogni. Ezert gondoltam, hogy talan elfogadja, jot akartam neki.

2009. okt. 27. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:

az én cicám 5 hónapos, gyakoroljuk vele a pórázos-hámos sétát.

először félt, de aztán a kíváncsisága győzedelmeskedett :)

még nem sétál rendesen, csak úgy barátkozik a környezettel, szaglászik meg ilyenek, de szerintem gyorsan beletanul.

15 hetes kortól lehet rá nyakörvet vagy hámot adni, előbb nem! ez fontos!

az enyémnek van nyaköre is, hogy ha valahogy kiszabadítja magát a hámból akkor több esélye van arra, hogy hazahozza valaki.

egyébként a hámhoz is kell póráz. nyakörvnél fogva viszont nem szabad sétáltatni

2009. okt. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!