Vegyek neki porazt, vagy mas otlet van?
A macskam a lakasban tartom,de nem akarom teljesen megfosztani a kulvilagtol sem.Van aki porazon viszi ki a cicajat?
teljesen szabadon nem akarom engedni,mert felek h az tortenik vele mint az elozovel(megette egy kutya RIP).
Tapasztalat van?koszi elore is.M
Szia!
En is ebben a cipoben jarok, sajnos nem mehet ki a cica. Vettem neki hamot porazzal, kb 2 honapja gyakoroljuk a setat, de mindig lefekszik vagy morog. Ugyhogy en feladtam. Esetleg probald meg, talan a te cicad konnyebben elfogadja, enyem egy 2 eves kandur.
kedves 1. válaszoló!
2 éves korban már nem lehet ezt neki megtanitani,még kis korban kellett volna.Az én kscicámat 3 hónapos korban elkezdtem vele gyakorolni(feltettem rá a lakásban minden ap 10 perc) és 1 hét alatt megtanulta,és utána mehettünk is le.De a biztonság kedvéért oltsd be nehogy vmi baja legyen ha leviszed
Elso vagyok, aki a 2 eves kandurt probalja szoktatni.
Elotte nem volt ra szukseg, mert kinti cica volt, de elkoltoztunk es itt nagyon rizikos neki egyedul csavarogni. Ezert gondoltam, hogy talan elfogadja, jot akartam neki.
az én cicám 5 hónapos, gyakoroljuk vele a pórázos-hámos sétát.
először félt, de aztán a kíváncsisága győzedelmeskedett :)
még nem sétál rendesen, csak úgy barátkozik a környezettel, szaglászik meg ilyenek, de szerintem gyorsan beletanul.
15 hetes kortól lehet rá nyakörvet vagy hámot adni, előbb nem! ez fontos!
az enyémnek van nyaköre is, hogy ha valahogy kiszabadítja magát a hámból akkor több esélye van arra, hogy hazahozza valaki.
egyébként a hámhoz is kell póráz. nyakörvnél fogva viszont nem szabad sétáltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!