Ha egy tigris és egy oroszlán összeverekedne, akkor melyik nyerne? :D
Az oroszlán, mert annak több tapasztalata van a harc terén.
A tigrisek ritkábban küzdenek egymással.
Ahogy az első mondta nem szabad általánosítani eztet.
Ez most olyn mit: Melyik az erősebb a Magyar ember vagy a Német ember. Mikor melyik attól függ. Remélem értetted a magyarázatot még ha értelmetlenül írtam is le.
De szerintem A tigris több arányba nyerne. Hisz a Tigris nagyobb, Izmosabb, Nehezebb és a vizibivalyt, Aligátort és a barna medvét is elejti (egyedül!!!). Végül is az oroszlánnak abban van előnye hogy nagy, dús sörénye miatt nehezen férne hozzá a tigris a nyakához. De az oroszlánnak viszont több tapasztalata van a nagymacskák elleni harcra. Ott van a saját fajtája terület védés céljából. Kissebb macskák Leopárd, Gepárd és még ott van a legnagyobb ellenfele a hiéna (Tudom nem macska). Afrika biztos veszélyesebb hely mint a erdő, mangrove mocsarakban, erdők melletti füves tiszásokon...
A lényeg hogy ha lenne ilyen harc én biztos a Tigrisre szavaznék mert több esélye lenne nyerni egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!