Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hétvégére egyedül lehet...

Hétvégére egyedül lehet hagyni egy macskát?

Figyelt kérdés
Egy romos ház előtti árokban találtunk egy kiscicát. Mivel hamarosan albérletbe költözöm, de hétvégente haza akarok járni. Otthon nem lehet a cica a család kutyája miatt, a macskamentők pedig nem viszik el, így arra gondltam viszem magammal az albiba. A hétvégéket ki fogja bírni egyedül sok kajával meg vízzel?
2013. aug. 5. 21:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kicsi akkor még szárazkaját ne kapjon, csak konzervet, esetleg cicának való tejet, kajamaradékot :)
2013. aug. 5. 23:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Hirtelen tegnap nem volt itthon semmi. Tejet vízzel hígítottam, majd kenyeret áztattam bele, meg 3 szem kutyapápot (ez kb meg sem puhult). A szemét a párom kamilla teával mosta le. Nem soká megyünk az orvoshoz. ezt szerencsére fizetik a cica mentők. Aztán ha minden igaz költözik el velem.

A kutyámmal ma reggel elkezdtem összeszoktatni. Nem a leg bíztatóbb a helyzet, de állok a kihívás elé. :)

2013. aug. 6. 08:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Helyes! :) Mennyi idős a kutyus?
2013. aug. 6. 10:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a legjobb döntés ebben a helyzetben.Talán nem bántsa majd a kutya!Sok sikert!
2013. aug. 6. 11:10
 15/18 anonim ***** válasza:

A doki megnézte ma. Azt mondta, hogy ha holnapig nem eszik, nem tudjuk megmenteni. Már ma is elaltatta volna, ha nem mondom határozottan, hogy kell a cica. Mára kikeltek a légylárvák a szájában, a homlokán nem lehet kitapintani, hogy van-e törés, mert valószínűleg úgy fejbe rúgták, hogy ömleny keletkezett, nem lehet műteni, mert gyenge az altatáshoz. :(

A cicamentők lehet hogy el tudják szállásolni, de ha nem akkor még egy darabig én leszek a mostoha anyukája, ha bírja mellettem a kiképzést, akkor örökbe is fogadom. De ezt a Sorsra akarom bízni! :)

2013. aug. 6. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Jaj szegényt ,de sajnálom!:((
2013. aug. 6. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Jobbulást neki, majd írj h van :)
2013. aug. 7. 06:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Jobban van, kicsit vak,és agykárosodott, de a hallása rendben van szerencsére.
2013. aug. 10. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!