Hétvégére egyedül lehet hagyni egy macskát?
Hirtelen tegnap nem volt itthon semmi. Tejet vízzel hígítottam, majd kenyeret áztattam bele, meg 3 szem kutyapápot (ez kb meg sem puhult). A szemét a párom kamilla teával mosta le. Nem soká megyünk az orvoshoz. ezt szerencsére fizetik a cica mentők. Aztán ha minden igaz költözik el velem.
A kutyámmal ma reggel elkezdtem összeszoktatni. Nem a leg bíztatóbb a helyzet, de állok a kihívás elé. :)
A doki megnézte ma. Azt mondta, hogy ha holnapig nem eszik, nem tudjuk megmenteni. Már ma is elaltatta volna, ha nem mondom határozottan, hogy kell a cica. Mára kikeltek a légylárvák a szájában, a homlokán nem lehet kitapintani, hogy van-e törés, mert valószínűleg úgy fejbe rúgták, hogy ömleny keletkezett, nem lehet műteni, mert gyenge az altatáshoz. :(
A cicamentők lehet hogy el tudják szállásolni, de ha nem akkor még egy darabig én leszek a mostoha anyukája, ha bírja mellettem a kiképzést, akkor örökbe is fogadom. De ezt a Sorsra akarom bízni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!