Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy süket macskát lehet tanítani?

Egy süket macskát lehet tanítani?

Figyelt kérdés

Azért mert nekünk van egy és általában bent van a házba mert süket... nem szeretem allergiás vagyok rá:S nevelőapámnak meg az a Szent állat..

Na az imént megyek le és ott van az asztalon egy szalonnát rág egy tálból:S Azonnal lekaptam és rácsaptam a seggére, hogy ezt nem szabad..és közben mondtam, hogy: "Na a Szent macska az asztalon volt"-és, hogy mit csinált.. Erre nevelőapám megszólal, hogy a szalonnát amit rágott adjam oda neki a többit meg takarjam le.. :S

Hát mondom ezt ilyenkor nem etetni kell hanem elverni.. :S így sose tanulja meg.. és persze jön a szöveg, hogy de hát süket.......

2009. okt. 25. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

szia

lehet tanítani süket macskát is, bár sokszor a jól hallókat is nehéz :)

ugyan a miénk nem süket, de mi virágspriccelőt szoktunk használni. annak nem olyan elős a spriccelése, de a leghatásosabb módszer.

teljesen jól tetted, hogy levetted és ráütöttél, csak ne túl nagyot!

az orrát ütni nem szabad, ahogy valamelyik előttem szóló írta, mert attól elmehet a szaglása is. csak a fenekét szabad, de azt is csak úgy jelzés értékkel, finoman. megérti majd, és tudni fogja, hogy rosszat csinált.

ha mérgesen a szemébe nézel, általában már abból is tudja, hogy tilosban jár, mert azt ő "fenyegetésnek" veszi.

minden macseknak rendet kell tanulnia, nem mentség az, hogy süket.

bár jó lenne, ha megkadvelnéd őkelmét, biztosan aranyos

2009. okt. 25. 21:03
 12/13 anonim válasza:

Maximum siket az macska és nem süket.

Ha csak nem süketel sokat az a macska.

2012. jan. 13. 15:55
 13/13 anonim válasza:

Ennyi okoskodó embert egy helyen! Ez igen! Süket vagy siket? Mindkét kifejezés jó, ha nem tudná valaki...

A vizes dolog tényleg nem rossz, de csak módjával. (én pl csak elijesztem vele és nem locsolom, mint egy virágot)

Macskát verni? Kicsit vagy nagyon? Baromság! Maximum félni fog az az állat, nem több. Azzal meg mire megyünk? Egy félős cicával? Még simogatni sem hagyja majd magát. Egy macskát nem lehet úgy nevelni mint egy kutyát, ők önálló makacs lények. Ha van is olyan akit meg lehet, hát az lehet a nagy kivétel!

Ha netán figyelmetlenségből a cica előtt hagyok olyat, ami számára finom falat, akkor az az én hibám! De soha nem bántanám a cicámat!

2014. júl. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!