A műtéten kívül milyen megoldás létezik macskafogamzásgátlásra?
Nősténymacskáról van szó,és sürgős lenne....
A műtétet semmi képp sem akarom...
Előre is köszönöm...
Léteznek ideiglenesek, pl. tablettás fogamzásgátlás. Ez azonban hormonális alapú, és rizikós, hogy mennyire bolygatja meg a macska hormonháztartását. Én nem ajánlom, mert az egyik ismerősöm évekig használta, és így is becsúszott neki egy alom kiscica. Nem is beszélve az esetleges mellékhatásokról. Ilyen hormonális alapú ideiglenes fogamzásgátlás még injekciós is van.
Kétségtelen, hogy a legjobb neki és a pénztárcádnak is a műtétes kezelés. Csak akkor ne ivartalaníttasd, ha még tenyészteni szeretnéd.
Nem tudom miért sürgős, de ha azért, mert vemhes lett, akkor hormonálisat semmiképpen ne adj neki, csak műtétes beavatkozás lehetséges.
Régi a kérdés, de hátha hasznos lesz vkinek.
Évekkel ezelőtt én is tablettát adtam a kijáró cicának, aztán ivartalaníttattam és el is pusztult pár napra rá. Hogy a kettő között volt-e összefüggés, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!