Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi történt a cicámmal? Nagy baj?

Mi történt a cicámmal? Nagy baj?

Figyelt kérdés
Ma feljött hozzám a barátnőm, aki lovagol, és sokat van a lovakkal, hgy megnézze a cicámat. Egy ideig elvoltak, de egyszer csak bekattant a cicám, és elkezdte marcangolni a barátnőm kezét, lábát. aztán lenyugtattam, barátnőm is hazament. De aztán a cica ujra rákezdte, fura hangokat adott ki, és miközben kergetett közben pisilt és kakilt.Aztán felmostunk, kimostunk mindent amivel én és a barátnőm éritkeztünk, de még mindig morog, fúj, és megakar karmolni, ha a közelébe vagyok, pedig már énis lezuhanyoztam vagy 2x. Az álaltorvos aztmondta h seprűvel megkell "verni". meg vizipisztollyal kell lövöldözni. de ez sem válik be.Apumat nembántja, tesomat, meg engem igen. elméletileg ál-veszettsége van. SEGÍTSETEk!! megörült a cicám??? rendbe jöhet még valaha??
2009. okt. 25. 00:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
ennek a macskának valami komoly baja van. akár epilepszia is lehet. írd össze, hogy mit csinált, és vidd el állatorvoshoz minél hamarabb. ez magától nem fog elmúlni.
2009. okt. 25. 12:59
 22/28 anonim ***** válasza:
A macska addig ivarzik amíg be nem párzik. Ha neked benti macskád van akkor ez az ivarzás pokollá fogja tenni az életeteket.
2009. okt. 25. 13:00
 23/28 anonim ***** válasza:
53%
Ez a rengeteg hozzáértés istenem. Hallgass az állatorvosodra. Vízipisztoly, seprű. Legalább csak próbáld meg.
2009. okt. 29. 11:42
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd el egy másik állatorvoshoz, reméljük az okosabbat tud mondani annál, minthogy verd el a seprűvel.. ahogy már valaki írta, írd össze minél pontosabban, miket csinál a macska. sajnos az állatorvosi diploma még nem garantálja, hogy érti is a dolgát az illető, ezért kell elvinni másikhoz...
2009. okt. 29. 13:07
 25/28 anonim ***** válasza:
na mi lett a cicával???
2009. okt. 29. 13:45
 26/28 A kérdező kommentje:
hu:D minden oké vele. már 4 napja nyugi van.:) elmúlt magától.
2009. nov. 1. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:
na kíváncsi vagyok, hogy így is marad-e...
2009. nov. 2. 13:43
 28/28 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, h eljött az idő, h elaltatjuk.. Nem mehet így tovább, már szó szerint veszélyes. Az orvos szerint lehet, h epilepsziás rohamai vannak.. De köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni :)
2010. máj. 9. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!