Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem jött haza éjjelre?

Miért nem jött haza éjjelre?

Figyelt kérdés

Ma éjjel csinálja először. Nem jön. Végigjártam az utcát, hívom Semmi. eddig ilyen nem volt.

Négy hónapos kis kandúr.

Nagyon aggódunk érte, mert igen szeretjük.

Előfordul ez majd gyakrabban is, vagy baja esett????

2009. okt. 24. 21:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nincs még mindíg.

Úgy érzem már nem is lesz. Kicsi még. Ha nagyon messzire ment nem talál vissza. Elüthetik, bármi lehet.

Még egyszer nagyon köszönöm a biztatásokat.

Rendesek, együttérzők vagytok.

Én azt hiszem feladom, hogy meglegyen.

Nem is lesz több macsek az biztos.

Bevallom felnőttként is igen rosszul viselem. Hiányzik a kis fekete foltocska.

2009. okt. 25. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezer, bocs én télleg nem akarlak megijeszteni ne haragudj, hogy a sok biztatás után ilyet írok, de nem lehet, hogy elütötték, vagy elkapta egy kutya, kérdezzétek meg a szomszédoktól, a mi cicánk az első éljelén amikor kiment(hím cica volt) átment a szomszédba pár hónapos volt és el is kapta a szomszéd kutya el is pusztult (mindenhol kerestük és amikor végigkérdeztük a szomszédoktól a legközelebbi szomszédnál volt szörnyű volt :'(

de egykis bíztatásként volt egy másik cicánk ő soha nem aludt itthon csak nagyon ritkán amikor napközben nagyon kifáradt, neki volt valahol máshol egy jó meleg alvóhelye.

Remélem meg lesz és nem vitte el valaki vagy nem lett más baja. Sok sikert! :)

2009. okt. 25. 20:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Holnap érdeklődök azért.
2009. okt. 25. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Én azért kiplakátolnám. A saját cicámról 1500 forintért csináltattam ma 100db A/4 es lapon plakátot. Egy lapra kettő fér, szóval ennyiért 200 helyre ki tudom rakni.

Figyelj az is lehet, hogy csak egy vagy két utcával arrébb ment el, valaki meg megörült neki, hogy de jó, kiscica. Ha kiraknád erre-arra, hátha valaki felismerné, hogy hozzájuk odatévedt egy és lenne benne annyi, hogy visszaadja, majd szerez sajátot. :) Egy próbát megér.

2009. okt. 25. 22:19
 15/17 A kérdező kommentje:

Ha csak egy két utcányira lenne hazajönne. Ismerte már a környéket.

Ha meg bezárják hogy találom meg.

Köszi azért az együttérzést.

2009. okt. 26. 13:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha bezárták sehogy. Nekem idén 2 félperzsa kiscicám tűnt el. 16 macsekunk van érdekes hogy a "sima" cicák nem tűntek el.... Nagyon meg tudnám verni az állatlopó embereket.

2009. okt. 26. 15:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Hát. Ma már meg is sirattam.

Igen. Úgy látszik a macsek fogyóeszköz.

Nagyon hiányzik, úgyhogy tavasszal, ha ő nem lesz meg lehet, hogy bepróbálkozunk megint kis cicuval.

Mindegy. El kell telnie pár napnak, míg kiheverjük.

a férjem is nagyon sajnálja, meg a szomszédok is.

Jó, hogy együttéreznek velem a macsekbaráok, meg hogy megoszthattam a bánatom.

Így könnyebb.

2009. okt. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!