Ciki egyedülálló férfiként macskát tartani?
Azt szokták erre mondani, hogy biztos meleg, aki egyedül él, férfi, és macskát tart.
Ez így van, vagy csak az én társaságomban vélik így az emberek?
Heteroszexuálisként nem szeretném, ha megbélyegeznének.
Persze, könnyű mondani, hogy le van szarva mások mit gondolnak, csak az a helyzet, hogy én nagyok adok mások véleményére.
22/F
Nem csak a te köreidben van ez jelen, mindenhol lehet ilyet hallani. Azt nem tudom, ki mennyire gondolja komolyan.
De valóban hülyeség, mintha azt mondanám, hogy az a férfi, amelyik zongorázik, nem iszik alkoholt, festi a haját stb. meleg. Ez hülyeség. Aki ezek alapján ítél meg téged, az nem valami értelmes.
A macska egy független állat. Nekem bejövős, ha egy pasi egy ilyen "anarchista" kedvenccel rendelkezik és nem azért tart kutyát, hogy valakin uralkodjon. (Ha csak társnak akarja, vagy azért, hogy a reggeli kocogás mellé kísérje valaki stb., az teljesen más, de a farok meghosszabbításaként kutyát tartani hülyeségnek tartom.)
Válassz egy nagy, macsó képű kandúrt, akkor majd befogják a szájukat.
Az én párom is macskamániás. Van egy olyan érzésem, hogy győzködni kell majd, ha kutyát is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!