A cica ennyire örült nekem?
van 4 kiscicám Béla, Ábel, Álmos és Cirmoska
úgy kezdődött hogy kedden beteg lettem. másnap az orvos mondta hogy ágynyugalom. tegnap jól voltam és jó idő volt. kimentem az ajtó küszöbére. cicceztem. nem jön. cicceztem semmi (anyuék is kinn voltak) megint cicc ekkor (a cicák az udvar másik végében voltak) Béla rám nézett aztán kicsit zavartan csóválgatta picit a fejét aztán megint cicceztem. hát Béla úgy rohant felém mint ezen a képen a cica: [link]
amikor ideért annyira sugárzó és kerek volt a szeme! ott simogattam és (ilyet még nem csinált) lefeküdt elém a hátára és engedte hogy simogassam a hasát meg dörgölőzött meg minden! ekkor a többi is idejött. ők is teljesen elvoltak itt. doromboltak mint a gép és csak úgy dúrták egymást hogy hozzám férjenek xD
szerintetek hiányoztam nekik? azt hitték hogy sosem látnak? (sajnos volt 1 ötödik is akit nemrég kapott el a kutya ={)
szerintetek ennyire kötődik egy cica? és ennyire tudja szeretni az embert? (én mindig is azt gondoltam a cicák legalább annyira szeretik a gazdájukat mint a kutyák. csak máshogy állnak hozzá a dologhoz)
üdv.: 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!