Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A cica ennyire örült nekem?

A cica ennyire örült nekem?

Figyelt kérdés

van 4 kiscicám Béla, Ábel, Álmos és Cirmoska

úgy kezdődött hogy kedden beteg lettem. másnap az orvos mondta hogy ágynyugalom. tegnap jól voltam és jó idő volt. kimentem az ajtó küszöbére. cicceztem. nem jön. cicceztem semmi (anyuék is kinn voltak) megint cicc ekkor (a cicák az udvar másik végében voltak) Béla rám nézett aztán kicsit zavartan csóválgatta picit a fejét aztán megint cicceztem. hát Béla úgy rohant felém mint ezen a képen a cica: [link]

amikor ideért annyira sugárzó és kerek volt a szeme! ott simogattam és (ilyet még nem csinált) lefeküdt elém a hátára és engedte hogy simogassam a hasát meg dörgölőzött meg minden! ekkor a többi is idejött. ők is teljesen elvoltak itt. doromboltak mint a gép és csak úgy dúrták egymást hogy hozzám férjenek xD

szerintetek hiányoztam nekik? azt hitték hogy sosem látnak? (sajnos volt 1 ötödik is akit nemrég kapott el a kutya ={)

szerintetek ennyire kötődik egy cica? és ennyire tudja szeretni az embert? (én mindig is azt gondoltam a cicák legalább annyira szeretik a gazdájukat mint a kutyák. csak máshogy állnak hozzá a dologhoz)

üdv.: 13/L

2009. okt. 24. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Igenis, a cicák is nagyon tudják szeretni a gazdájukat! A mi cicáink is a kapuban várják, hogy hazaérjünk, akkor pedig egymást lökdösve furakszanak a lábunkhoz.
2009. okt. 24. 17:15
 2/4 anonim válasza:
Hát tudják...ha akarják...:D nekem volt egy cicám aki nézte a tv-t. és amikor kikapcsoltam akkor nyávogott. :asd
2009. okt. 24. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
:D
2009. okt. 24. 17:29
 4/4 anonim válasza:
70%
Az én macsák pici kóra óta van nállunk. azért fekszik a hátára és kéri hogy vakard a hasát mert felajánlja a leggyengébb pontját. de igen a macska is tud kötődni.
2009. okt. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!