Fonmtos, Szavanna macskát szeretnék venni. De utána olvastam, az állatnak, és azt írja, hogy bent legyen, mármint a lakásban. Szerintetek milyen ha az udvaron tartanám? Megoldható? Esetleg valakinek van tapasztalata is, vagy bármilyen vélemény.
Egy fokozottan kíváncsi, híresen felfedezőtermészetű, agilis, barátságos, látványosan vad-hibrid fajta, több százezer forintos macskát udvarban nem jó ötlet tartani, szerintem elég értelemszerű, hogy miért.
Egyszer kóborol el, és többet nem látod viszont, max. ha van olyan szerencséd, hogy nagyon becsületes a "megtalálója".
A kinti macskák szokásos kockázatai (balesetek, kutya, autó, paraziták), várhatóan jóval alacsonyabb életkora és rosszabb egészsége állnak fenn nála is (amennyiben nem lopják el...), ami már csak az árát és ritkaságát is tekintve ilyen fajtánál szerintem elég nagy felelőtlenség.
Ha majd kint tartod, elkuldod a cimedet? :)
Szeretnem ellopni, tudod, nagyon tetszik, csak nem telik ra...
Monduk, en utanna bent tartanam, nehogy valaki mas is ellopja tolem. :P
haha, én is jót szórakoztam a párszáz ezren. bár a kérdésen jobban. cica egyhelyből ugraná át a kerítést, nem hiszem, hogy ezt részletezni kell
azt hiszem, itthon is láttam ilyen tenyészetet, de ők nem F1-eseket tartanak, hanem F4 vagy F5-öket.
általában sokadik generációsakat szoktak eladásra kínálni, azokból kinézem, hogy csak néhány százezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!