Férfiaknak b*zis házimacskát tartani és fésülgetni? (perzsa macska)
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 11:21
11/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem az! Nekem is perzsám van, nagyon sok örömöt okoz. Ha ebből indulunk ki, akkor tigrist, vagy oroszlánt kellene tartanod, mások azt tartanák férfiasnak.
Nem b^zis!
12/14 A kérdező kommentje:
szerintem sem homis mert ugye bátyám akar tartabi de apam azt mkndta h meleg es h ezt meg ne hallja -.-"
2013. júl. 27. 17:43
13/14 anonim válasza:
Szerintem sem b*zis, tök mindegy, h mit tart csak rendesen gondoskodjon róla. Sok örömöt hozzá! Egyébként édesapád szerint milyenek a "férfias" háziállatok? Én itt lakom a VIII. kerület közepén és olyan "szekrény-ajtó" szerű embereket látok masnis yorkshire terrierekkel sétálni...na azoknak mondaná apukád, h melegek...nem attól tuti macsó az aki fekete, szájkosaras harci kutyával mászkál.
14/14 anonim válasza:
valószínűleg a kétajtós szekrények a minősíthetetlen barátnőik kutyáját sétáltatják, ne ringasd ilyen tévhitekbe magad :D
aki a macskákat szereti, roszs ember nem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!