Nem ritka dolog... igazából ez nem intelligencia kérdése, csak ragaszkodik hozzád.
2013. júl. 26. 18:37
3/10 intrepid válasza:
Igen okos. Na és most mi változik? Olcsóbban kapod a kannás bort a Tesco-ban?
2013. júl. 26. 18:40
4/10 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja. Édes:)
2013. júl. 26. 18:46
5/10 anonim válasza:
Az én macskámnak van farka, nem ütötte el az autó, és csak 2 éves. De ő is mindig eljön velem a boltba. Sőt. A munkahelyemre is elsétál velem, és amíg én dolgozom, ő addig az árnyékban alszik, pihen..Majd a munka végén együtt jön velem haza..
Ha a macska jól van tartva akkor minden 4-dik macska ezt csinálja..
2013. júl. 26. 18:47
6/10 anonim válasza:
Az én macsekom meg kutyának érzi magát..
PL. Ha hazamegyek szalad elém, és nyávogva üdvözöl. Vagy mindig visszahozza az eldobott botot, labdát. Ja! és nem guggolva pisil, hanem felemeli a lábát mint a kutyák,és a kinti fára vizel..
2013. júl. 26. 18:49
7/10 anonim válasza:
Az én macskám ugyanezt csinálja. Valószínűleg a te macskád is azért csinálja, mert tudja, ha nálad a szatyor és mész a boltba, hazaérve majd jól megeteted. Ennyi. Magyarországon ezek alapján minden 2. macsek csudaokos. :)
2013. júl. 26. 19:35
8/10 anonim válasza:
"Nem ritka dolog... igazából ez nem intelligencia kérdése, csak ragaszkodik hozzád."
ismerős...csak nekem a barátnőm ilyen....
2013. júl. 26. 20:39
9/10 anonim válasza:
Nyolcas... Ezen borultam :P
2013. júl. 26. 21:48
10/10 anonim válasza:
A macskák köztudottan okos állatok.Nem intelligensebb a kutya,mert engedelmes vagy szeret tanulni.A macskák öntörvényűek,de attól függetlenül okosak.És a te cicád még pluszba nagyon szeret és ragaszkodó is!^^
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!