A macskám hogy h, ilyen okos?
Észre vettem hogy a macskám óriási inteligenciával rendelkezik ,pedig be sem tanitottuk.Anyukám dolgozni meg 5 órakkor kimegy a járathoz ami 8 házzal odéb van.A macskám ki kiséri anyukámat .Amikor a járatra felszáll akkor a cicám hazajön majd délután 2-kor újra kimegy a járathoz és anyukámat megvárja,majd együtt jönnek haza
A cicám hogy hogy ilyen okos ,amikor be sem tanitottuk ?
Az enyém is ilyen, a macskáknak van egy jó ösztöne, érzi mikor jön haza a gazdi, ezen kivül nagyon sok mindent megéreznek.
Egyszer elutaztam Hollandiába, és érezte hogy el fogok menni hosszú időre, mert nagyon bújt hozzám, és szomorú volt amikor elmentem, pedig honnan tudta volna hogy elmegyek?
Aztán egy nappal hamarabb mentem haza, de már aznap nagyon izgatott volt - otthoniak mondták, és le se tudtam vakarni magamról amikor hazamentem!
SZóval nem ritkaság, a macskák ilyenek, csak sokan nem veszik észre! :)
Anyumnak nincs macskás karorája . Engem nem szokot kisérni sehova xD.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!