Mi van a macskammal? Elvetelt v mi?
én 14 éves létemre hogy a fenébe tudnám megmenteni? mennyi egy ivartalanítás egy 1 éves lánymacskának? ha én felnövök tuti hogy lesz macskám és vinni fogom orvoshoz mindig akkor is ha alig lesz rá pénzem de még gyerek vagyok nem tudok mit csinálni. Ha lenne valaki aki elvinné és hordaná orvoshoz neki adnám mert a macskának is így lenne a legjobb de nem tudom.
Ha én most elvinném orvoshoz vizsgálattal gyógyszerel együtt kb. mennyibe kerülne ez?
Az attól is függ, mi baja, milyen kezelés kell neki.
Keress valakit, aki befogadja, mert az nem állapot, hogy te túl fiatal vagy hogy intézkedj, a szüleidre meg nem számíthatsz ebben. A cica meg elveszik ebben az egész történetben.
ÁÁ de azt a macskámat meg bezzeg elbírták lopni akinek meg mindent megtudtunk adni..
Mert ez úgy volt hogy született 3 kóbor kiscica egy csomó mindenki elakarta vinni hozták a ketrecet mindent én meg egyet akartam megtartani úgy hogy bent a lakásban de végül senkinek sem kellett egyik sem ezért valahogy fogalmam sincs hogy, hogy de idejött a mi házunkhoz mind 3 macska én meg sajnáltam őket és etettem. Egyiket felhordtam a lakásba amelyiket amúgy is meg akartam tartani ő pedig egészséges volt minden meg volt neki adva de ellopták.. Így maradt rám a másik 2 akiket még etetek.De nekem nincs még csak sebpénzem sem senkire se számíthatok. Ha lenne zsebpénzem az egészet rákölteném hogy meggyógyuljon..
Meg ne próbáld!!
Nem hiába árulnak külön macskáknak valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!