Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Meg fogják szokni a kiscicát?

Meg fogják szokni a kiscicát?

Figyelt kérdés

Tegnap láttam az állomáson egy kismacskát, de mivel épp suliba mentem, csak enni adtam neki. Ma, ahogy jöttem haza, a sínek között rohangált, az emberek meg majdnem letaposták, szóval úgy döntöttem, elviszem a mamámékhoz, mert hozzám nem tudom még egyelőre. Na most ott van 2 nagy macska, és 2 kicsi. Az egyik nagy szóba se áll vele, a másik meg fúj rá, pedig próbáltam őket összeszoktatni. Úgy csináltam, h az új kicsit (Panini lett a neve xD) az ölembe vettem, elaltattam, de úgy, h még dorombolt. Utána hívtam az öreget is az ölembe (nincs neve, én csak Bözskének hívom) akkor is fújt rá, de úgy odabújt Paninihez, h elfordult. Aztán mikor szembetalálkozott a pofikájával, megint fújt... amikor letettem őket, akkor enni akart Panini, de Bözske elkergette, így meg kellett etetnem külön. Nem fognak összeszokni? De bakker mégse hagyhattam ott a sínek között... :S

kicsit hosszú is lett, bocsi :$

2009. okt. 20. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon édes kiscica:) Remélem hamar hozzászoknak a többi cicák is.Amugy nagyon hálásak az ilyen kis hazavitt cicusok.Az első cicámat mi is ugy találtuk,szegény nagyon csapzott és vékonyka volt,most viszont hatalmas,gyönyörü és nagyon hálás.
2009. okt. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!