Meg fogják szokni a kiscicát?
Tegnap láttam az állomáson egy kismacskát, de mivel épp suliba mentem, csak enni adtam neki. Ma, ahogy jöttem haza, a sínek között rohangált, az emberek meg majdnem letaposták, szóval úgy döntöttem, elviszem a mamámékhoz, mert hozzám nem tudom még egyelőre. Na most ott van 2 nagy macska, és 2 kicsi. Az egyik nagy szóba se áll vele, a másik meg fúj rá, pedig próbáltam őket összeszoktatni. Úgy csináltam, h az új kicsit (Panini lett a neve xD) az ölembe vettem, elaltattam, de úgy, h még dorombolt. Utána hívtam az öreget is az ölembe (nincs neve, én csak Bözskének hívom) akkor is fújt rá, de úgy odabújt Paninihez, h elfordult. Aztán mikor szembetalálkozott a pofikájával, megint fújt... amikor letettem őket, akkor enni akart Panini, de Bözske elkergette, így meg kellett etetnem külön. Nem fognak összeszokni? De bakker mégse hagyhattam ott a sínek között... :S
kicsit hosszú is lett, bocsi :$
Össze fognak szokni, egész biztos. Nálunk három generáció melegedett össze, a legnagyobb barátságban élnek. Ha van elég ennivalójuk, és szexuális konfliktusok nincsenek, akkor nem lesz gond.
Panininek jó egészséget kívánok, Te pedig jelesre vizsgáztál emberségből!
Aranyos vagy, kevés ember ilyen állatszeretö, rendes töled h. ezt tetted, és hidd el össze fognak szokni, nekem más volt pár cicám, van is, meg menhelyes ismerösöm cicáira is vigyázok, söt béranyáskodunk a menhelyes cicákkal...stb... de higgy nekem, 2 hét és együtt alszanak !!
És örülök hogy ilyen emberek is vannak mint TE !
Nagyon jólelkű ember vagy! Bár mindenki így gondolkozna, nem lenne ennyi kóbór, éhező vagy éppen utak/sínek mellett bomló elütött állat.
A cicák miatt ne aggódj, a nagy most féltékeny egy kicsit, no meg nekik is rendbe kell tenniük a rangsort. Panini hamar meg fogja tanulni (egy-két macskapofon árán), hogy hol a helye és nemsokára a legnagyob egyetérésben fognak egerészni. Hogy megkönnyítsd a picur beilleszkededését, igyekezz a nagy ciával is ugyanannyit foglalkozni, hogy ne érezze kegyvesztettnek magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!