Magasan lakó macskatartók! Mit tesztek, hogy a cicátok ne essen/ugorjon ki az ablakon?
Nekem megoldható, hogy egyes ablakokat úgy nyissak ki, hogy egy pöcökbe beakasztom, és így a rés nem elég nagy hozzá, hogy kiférjen a macsek. De ezt csak a felső ablakoknál tudom megcsinálni, az alsó ablakok bukósak.
Onnan esett ki tavaly előtt cicóka , azóta nem nyitom ki a bukó ablakokat. 6. emeltről zuhant, és túlélte, igaz egy kis orvosi segítséggel.
Lábainak, testének semmi baja nem lett, kicsit bicegett, viszont a száját nagyon beütötte, azt varrni kellett.
Nekem a szúnyogháló nem igazán jó megoldás, mert amit én is fel tudok rakni, az a ragasztós, azt pillanatok alatt szétkapja a macska, az erősebbet viszont az ablak kialakítása miatt csak kívülről lehetne felfogatni, azt nem tudom ki vállalja be a 6. emeleten.
Nekem egy lusta, nem ugrálós cicám van, az erkélyen még a székre sem ment fel soha. Mégis, 6 éves korában találta ki, hogy megtanul repülni...
Éjszaka, a hálószobaablakból pottyant ki, szúnyogháló volt ugyan az ablakon, de csak épp hogy rögzítve.
2 emeletet zuhant, szerencsére nem lett baja, csak az állát ütötte meg kicsit. Utána megerősítettem a szúnyogháló rögzítését.
Aktívabb cicáknál ajánlott a macskaháló használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!