Segítség macskatartók! Egy cicát azt hiszem ma befogadtam. Mennyibe kerül havonta a fenntartása?
A havi fenntartás kb. 5000Ft, de abban benne van a prémium táp és egy jó alom is. Prémium tápot nagy mennyiségben netről tudsz olcsón rendelni. Szupermarketes tápokat nem ajánlom.
Kezdetben vannak inkább kiadások, alomtálca, kaparófa, tálkák, fésű... Pár ezertől kezdődnek az árak, felfelé nincs határ.
Ivartalanítás ivarérés előtt, legkésőbb 5 hónaposan, féregtelenítés 3 havonta, oltások.
Ha bent tartod a lakásban, ablakokra rács, vagy háló.
Köszönöm kedves válaszoló!
Az 5 ezer nekem belefér, a járulékos dolgokat ma megvettem. Tudsz ajánlani oldalt, ahonnan tudok nagy mennyiségen ilyen áron rendelni? Előre is nagyon köszönöm
Ezekből 10kg kb fél évre elegendő, kisebb kiszerelésben nem ilyen kedvező az ára:
Egy másik márka másik oldalon:
Ezek felnőtt macskáknak való tápok, nem tudom mennyi idős a macskád, és ivartalanítás utáni.
Ha még kicsi, akkor kitten tápokat nézz, Zoofast-on a legolcsóbb. Minden márkából van többféle életkorú, kinti vagy benti macskának való táp.
Nedvesből pl. Leonardo (ebből sajnos hiány van újabban). De ezekből a nedves tápokból jóval kevesebb kell, mint a boltiból, nem 4-8% a hús, hanem 50-60%, nézd meg az összetételt, mert neten is van rosszabb minőség.
Először viszont vehetnél kisebb kiszerelést, hogy ízlik e macskának.
Nagyobb rendelésnél postaköltséget sem számolnak fel.
Kellemes macskázást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!