Mi a véleményetek az elektromos macskaitatótól?
Főképp olyanoktól kérdezem, akiknek van. Megérte, használja a cica? Ha jó, milyet érdemes vásárolni?
A fressnapfban láttam most akciósan árulták, még sosem találkoztam ilyennel, és kíváncsi vagyok, hogy van-e értelme.
Ilyenre gondolok:
szerintem megéri!!!
nem kell azzal bajlódni h van e azz itatóban viz!!! :)
Az én macskám használja, minden nap ebből iszik :)
Jó persze emelett van letéve neki tálba is víz, de ő inkább az itatót használja. Meg persze ha rájön néha pancsizik is benne, meg őrzi a vizet :D Szóval tényleg ivásra ösztönzi.
Nekem ez a fajta van:
Én is játszom a gondolattal, hogy beszerzek egy itatót..
(akik nem ismerik: a macskákat a csobogás és mozgás (több) ivásra készteti,ami főleg a szobacicáknál és azoknál,akik tápon élnek-életfontosságú. Ugyanis a cicák nem isznak eleget,mert a táplálékkal veszik fel a nedvességet.A száraztáp ezért nem megfelelő nekik.)
Az a baj csak,hogy mi van, ha a cica nem hajlandó belőle inni... Ezért habozok egyedül a beszerzésen.
Ha tudsz németül, ajánlom elolvasni:
(ha nem,esetleg összefoglalom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!