Folyton kikaparja a füle alatti sebét a cicám, miért lehet ez?
Az állatorvos fülgyulladásra gyanakodott, szerinte irritálja, azért vakarja. Semmi baja nem volt a fülének, kapott antibiotikumot, de erre sem javult!
Volt már valakinek hasonló baj a cicájával? Pár nap alatt behegesedik, majd mielőtt begyógyulna a seb, ismét leszedi!
szia, hasonlo problémát fedesztem fel a cicámon 1-2hete...
A füle alatt apro pici sebek vannak, és valószinü vakargatja is... én is valami allergiára gyanakszom. gondolkodtam rajta, h esetleg kajától van? ugyanis most vettem neki egy új fajtát... kiváncsi lennék h másoknak mi a tapasztalatuk.. amúgy a macsek egészségesnek tünik..:)
szia
ekezdtem keresgélni az interneten külföldi oldalakon
sajnos nagyon úgytűnik hogy ringworm -ótvar, azaz valami gombás dolog... legalábbis ami az én macskám illeti.. keresek egy állatorvost... neked is ezt tanácsolom... Emberre is veszélyes!!!
az előző hozzászóló voltam.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Tényleg szépen javul. Már nem kell adjam neki az antibio-t (képzeljétek, erőszak és csipesz nélkül megette, csak simán a kaja közé tettem!). Alig vakarja már, így van ideje a sebnek gyógyulni! Tényleg nem tudom mi lehetett a baja, lehet valami fajta-betegség! Brit rövidszőrű, ivartalanított csajszi.A tesója meg fiú, neki soha semmi baj nem volt a bőrével!
Többen írtatok pontszerű sebeket. Lehet félreérthető voltam, de ez egy nagy, összefüggő csupasz-véres terület volt, kb fele akkora mint egy hüvelykujj! De fokozatosan húzódik már össze! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!