Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen betegség tünete lehet,...

Milyen betegség tünete lehet, ha a cica emésztetlenül visszahányja az ételt?

Figyelt kérdés

Szobacica, kandúr, ivartalanított, 5 éves. Az egész úgy 2,5 hete kezdődött. Hányt 2 nap egymás után,de aztán elmúlt, így nem csináltam nagy ügyet belőle.

Ezen a héten szerdán azonban megint hányt, de ez sem volt furcsa, Aztán csütörtökön is hányt, ekkor már aggódtam. Felhívtam a dokit, aki azt javasolta ne adjak neki enni egy napig. Így pénteken nem kapott enni, aznap nem is hányt. Aztán szombaton délután megint hányt, de a doki már nem rendelt, így csak felhívtam, azt mondta ne a tápját adjam neki, hanem olajos halat meg tejfölt, aztán vasárnap délután (ma),vigyem be. Ma reggel megint hányt.

Tegnap délelőtt ettől függetlenül még jól volt, dorombolt, jó volt a hangulata. Viszont tegnap este óta melankolikus és félrevonul. Mindig velem szokott aludni, de most még azt sem, csak a fürdőszobában kuporog. :(

A cica nem rég még 8 kg volt, most lefogyott 7 kg-ra.

Ami még aggasztó, hogy az is lehet, hogy többet is hányt mint tudom, ugyanis feltűnt, hogy ha nem takarítom fel elég gyorsan, akkor a kutya nyom nélkül eltünteti. És hát ugye nem vagyok mindig itthon hogy lássam. Viszont a héten szabin voltam, így feltűnt.

Nagyon aggódom, hogy mi lesz a cicussal. :( Ma megyünk dokihoz, reménykedem, hogy nem komoly a baj, de azt be kell látni, hogy elég komolynak tűnik. :( Valakinek volt hasonló a cicájával, vagy hallott ilyenről?

2013. júl. 7. 07:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Hetekig jártunk infúzióra, több orvos látta, autoimmun betegségre is kezelték, semmi nem vált be. Csak egyre rosszabbul lett. Végül itthon halt meg, szépen, békességben, végig vele voltam. Fel voltam már készülve rá, de ez így is iszonyú érzés. :(
2013. szept. 17. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!