Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen betegség tünete lehet,...

Milyen betegség tünete lehet, ha a cica emésztetlenül visszahányja az ételt?

Figyelt kérdés

Szobacica, kandúr, ivartalanított, 5 éves. Az egész úgy 2,5 hete kezdődött. Hányt 2 nap egymás után,de aztán elmúlt, így nem csináltam nagy ügyet belőle.

Ezen a héten szerdán azonban megint hányt, de ez sem volt furcsa, Aztán csütörtökön is hányt, ekkor már aggódtam. Felhívtam a dokit, aki azt javasolta ne adjak neki enni egy napig. Így pénteken nem kapott enni, aznap nem is hányt. Aztán szombaton délután megint hányt, de a doki már nem rendelt, így csak felhívtam, azt mondta ne a tápját adjam neki, hanem olajos halat meg tejfölt, aztán vasárnap délután (ma),vigyem be. Ma reggel megint hányt.

Tegnap délelőtt ettől függetlenül még jól volt, dorombolt, jó volt a hangulata. Viszont tegnap este óta melankolikus és félrevonul. Mindig velem szokott aludni, de most még azt sem, csak a fürdőszobában kuporog. :(

A cica nem rég még 8 kg volt, most lefogyott 7 kg-ra.

Ami még aggasztó, hogy az is lehet, hogy többet is hányt mint tudom, ugyanis feltűnt, hogy ha nem takarítom fel elég gyorsan, akkor a kutya nyom nélkül eltünteti. És hát ugye nem vagyok mindig itthon hogy lássam. Viszont a héten szabin voltam, így feltűnt.

Nagyon aggódom, hogy mi lesz a cicussal. :( Ma megyünk dokihoz, reménykedem, hogy nem komoly a baj, de azt be kell látni, hogy elég komolynak tűnik. :( Valakinek volt hasonló a cicájával, vagy hallott ilyenről?

2013. júl. 7. 07:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ma nem hányt a cica. :)
2013. júl. 8. 17:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jo hir, csak igy tovabb. :)
2013. júl. 8. 18:52
 13/21 A kérdező kommentje:

Azóta a cica többször vissza esett, megint helyre hozták, aztán megint visszaesett...

Most vettek tőle vért, kiderült, hogy valamilyen májbetegsége van. :( Szóval nem olyan egyszerű ügy ez....

2013. aug. 22. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy a maja, a mi cicanknak is ez volt a baja.

Kerdezd meg, hogy a Vetri DMG-t adhatod-e neki.

Nezd meg a neten, ezer betegsegre jo, nagyon hasznos szer, mi is hasznaltuk tobbszor is.

2013. aug. 22. 21:01
 15/21 A kérdező kommentje:
És a ti cicátok teljesen helyre jött?
2013. aug. 22. 23:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Ma rosszabbul van mint tegnap, már nem is eszik, és ilyen habos-nyálkás cuccot hány. :( Hamarosan indulunk a dokihoz. Már beszéltem vele telefonon, mondtam mi van, és megkérdeztem rendbe jön-e. Azt mondta, hogy tegnap még azt mondta volna, hogy igen, de így már egyáltalán nem biztos benne. :(
2013. aug. 23. 12:58
 17/21 anonim ***** válasza:
1-es es 14-es vagyok, a mi cicank sajnos meghalt, de neki annyira tonkre volt a maja, hogy az egyik lebenye nem is latszott az uh-n, ugy ossze volt neki zsugorodva. :(
2013. aug. 23. 15:38
 18/21 A kérdező kommentje:
Most jöttünk meg a dokitól, 1,5 órán át ott voltunk. Kapott infúziót, egy rakás gyógyszert, beöntést. A következő 2-3 napban vinni kell majd infúzióra. Csak jöjjön rendbe. :(
2013. aug. 23. 16:18
 19/21 A kérdező kommentje:
A cica ma reggel meghalt. :(
2013. szept. 17. 11:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom.

Az a baj ezekkel a maj, vese es a tobbi fertozo betegseggel hofy sajnos ha kijonnek, nehezen vagy nem is gyogyithatok. :(

Te mindent megtettel es szeretted, ez a legfontosabb.

2013. szept. 17. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!